Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Varolabilecek En Güçlü Meyve

kör topal

Kurgu kurgu no mi. Kendiside dahil her şeyi kurgulayp ölse bile geri gelme veya düşmanının yeteneğini elinden alma hatta sadece yeteneği kopyalamayı bırak karşısına rogeri kurgulayıp getirme veya dünyanın ilk zamanına gidip istediği şeyi yok etme gücü. Medaka boxun 2.sezonunun son 2 bölümünü izleyin kesin anlarsınız.
 
Boyut meyvesi. Daha güçlüsü yok. Kendini soyutlaştırmaya yarar. (Tobi'den çaldım biraz.) Cansız maddeleri de soyutlaştırabilirsin. Farklı boyutlara kapı açabilirsin. Haki ile bile sana dokunamazlar. Git rakibinin kalbini yerinden sök al. Kimse sana dokunamaz. Süre sınırı 5 dk yalnız.
 
Sıfırlama no Mi
-Yapılan her aksiyonu sıfırlar yani sana karşı yapılan hareket iptal olur birnevi zamanı geri almak gibi.
-Meyve otomatik işler suya düşsen dahi seni geri çıkartır,ölürsen de seni tekrar diriltir.
-Ölümsüz bir canlı değilsen yaşlandığında ölüp dirilme döngüsüne girebilme riski var.
-Ayrıca kişinin kinetik enerjisini sıfırlayarak onu bir heykele çevirebilirsiniz.
-Sana yapılan eylemi sıfırlamada bir sınır yok hertürlü şeyi sıfırlar (zihinsel saldırı,haki vs.)
-Rakibi tamamen dondurmak istiyor isek ona dokunmak zorundayız.
 
Son düzenleme:
Kurgu kurgu no mi. Medaka Box Abnormal 11 ve 12. bölümü izlemeni öneririm :D.
Sadece o seriye özel bir şeymiş gibi ikidir medaka box diye giriyorsun, kusura bakma ama yazmadan duramıycam, bahsettiğin yetenek "Reality Warping" olarak tanımlanır ve uzun yıllardır pek çok seride (manga, comic book, film, dizi vs. aklına gelebilecek hemen her platformda) kullanılmıştır, şuradan ayrıntılı bir listeye ulaşabilirsin,

Çok fazla kişi tarafından değişik şekillerde ele alındığı için pek çok değişik seviyede örneği vardır, tüm bunların arasından en üstün olan "Omnipotence" olarak tabir edilendir, kısaca "allah allah no mi" yani, ol dersin olur, esasında bu konunun teorik cevabı da budur, konuyu açan arkadaş izlediği dizilerin etkisiyle biraz kaptırıp atarlı bir şekilde başka bir şeyi öne sürmüş ama gerçekler acıdır yapacak bişey yok :(..
 
Ruh meyvesi.
Bütün ruhları kontrol edebilirsiniz. Bu size Op evreninde ki üç büyük güç unsurundan ikisini saf dışı dışı bırakma imkanı verir. Karşınızdakinin yediği meyvenin ruhuna hükmederek etkisizleştirebilirsiniz. Haki ruh gücü olduğu için ruhuna hükmedip onu da etkisiz kılabilirsiniz. Bunların yanında ruhlarına direk ızdırap verip öldürmek için yalvartabilirsiniz, Harry Potter'da ki yasak büyülerden biri gibi.
 
Bari şöyle bir şey yapalım. Herkesin kendine göre oluşturduğu meyvelerden konular açıp ankete sunalım fakat bunu yaparken kimin hangi meyveyi uydurduğunu yazmayalım. Çünkü bazı insanlar, kişiye göre oy verebilir. Herneyse ardından korsanfan sakinleri tarafından uydurulmuş en güzel meyvelere ulaşmış oluruz.

Tüm uyduruk meyveler bir kişiye özel mesaj olarak atılır. Ardından da onbeşerli anketler açılır. Aramızda böyle işsizler olduğunu düşünüyorum. :(
 
Su Logiası deniz suyundan etkilenmeyen tek meyve.Şeytan meyvesi kullanıcılarını hoplatır :D Bu da aynı Teach'in Yami Yami No Mi si gibi olur.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık