Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Kaido - Kid/Hawkins/Apoo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda bunları karşılaştırdığından beri merak içindeyim. Nasıl sonuçlanacak bağlayamaıyorum.

Hepsi yeni karakterler daha hiç aksiyonları yok 2 taraftan birinin mefta olması çok uzak geliyor bana. Olasılıklara bakıyorum hani hiçbiri olacak gibi değil.

Bunlar Kaidoya biat edecek tipler değil.

2 tarafında birbirine eyvallah demesi ve ayrılması mümkün gözükmüyor.

Hani Kaido alayına gitse, novalarda birşeyler yapma ihtimali olanların yarısı uçmuş olcak.

Novalar yense (ilk bakışta uzak gelse de orda 3 tane as nova ve bütün tayfaları var karşı tarafta Kaido tek bu pozisyonda şansları yoksa ne zaman olcak?) Adam çıkar çıkmaz düşmüş olcak ve Kidler direk zirveye yürümüş olcak.

Shanksla (veya başka biri) savaşmak için ittifak yapsalar hem Kidlere uyacak gibi değil hem yenme durumlarında Kaido yenmiş olcak Kidler bu zaferden bir çıkar oluşmayacak gibi.

Yada oraya başka bir büyük isim falan daha gelcek ve işler iyice çıkmaza girecek. Burda Oda efsane bir savaş başlatabilir yada bir şekilde bunları ayırabilir.

Epic sahneyide koyalım;

Forumun fikirlerini öğrenmek istiyorum bu konuda hani ne olabilir?
 
Son düzenleme:
Kaidou hiçbir şey yapmayacak, bizim çirozları da hiç takmayacak ve işinin başına dönecek geldiği gibi.
 
Kid'lerin alması çok saçma olur bence. Kaido bu kadar şişirildikten sonra 3 novaya kaybederse ki tayfaları bir şey ifade etmez kuru kalabalık.
Bir şekilde anlaşma olabilir ama nasıl olur bilemiyorum.
 
Kaido biraz saf. Kid falan da kurnaz aynı zamanda. Orada uydururlar bir şeyler. "Abi senin Dof'u Hasırşapkalar yıktı, onu haber verelim dedik xD" gibisinden bir şeylerle yırtarlar paçayı.

Yukarıdaki kısım dandik bir uydurma oldu ama şurası da bir gerçek. Oda ne Kaido'yu ne de o üçlüyü çizdirir. Dövüş falan olmamıştır yani orada.Kaido'ya biat edecek tipte değiller elbette ama ediyormuş gibi de yapabilirler.
 
Dediğin gibi bir yonkouyu indirme şansı bir daha ayaklarına gelmez. Tayfasıyla kapışmak var bir de tek yakalamak var.
3'ünün de sağ ve sol kolları da iş yapar. Çöpler de kurşun falan sıkar işte. Normalde dövüş olması lazım.

Kaido aşağı düştüğünde Dof'un yenildiğini bilmiyor. Buna bağlar büyük ihtimal sıvacı mangakamız.
 
Kidd'lerin amacı Shanks'a yürümek ancak Kaido önlerine düştüğünde nerdeyse hepsi şıpır şıpır soğuk terler dökmeye başlamıştı :)

Bana göre Kidd'ler Kaido'ya hiçbir şey yapamaz. Ancak ordan kurtulmanın yollarını aramışlardır. Kaido o sırada Joker'in yenildiğini bilmiyordu. Ancak Kidd'ler biliyordu. Bana kalırsa Kidd'ler bu bilgiyi kullandılar ve canlarını kurtardılar :) Kaido bu haberi alınca dellendi ve kendi işine bakmaya gitti.

Öteki türlü mangaka Kidd'leri bu kadar oldu-bittiye gelen bir hikaye ile harcatmaz. Sadece Kidd'leri harcatmaz dedim dikkat ederseniz :ehe:
 
Ya ekstra bir olay gelişirse belki ayrılabilirler ama şu pozisyonda olaysız bitmesi imkansız gibi. Ne bunlar dandik novalar nede Kaido sakin bir yonkou. Adam acı çeksin diye tayfa öldürüp kaptanı sağ bırakan bir tipleme lan.
 
Ya abi yeni dünyada ciddi iddiası olan adamlar ufacık adada karşılaşacaklar ve hiçbir şey olmayacak mı?
Oda oradaki hiçbir karakteri bu kadar erken piyasaya sürmez, hepsinin zamanı var. Ayrıca orada olacak bir dövüş, her türlü senaryoda üç tane gelecek vaat eden elemanın aniden telef olması demek ki Oda bunu hayatta yapmaz. İlla bir şey olacak ve orada dövüş yaşanmayacak.
Yukarıda yazdığım bana göre en yüksek ihtimal. Kaidou onları takmayacak bile. Zaten önlerine düştüğü gibi onlar orada değilmişcesine Dof'a saydırıyor, büyük savaş falan diyor adam. Muhtemelen doğrulup üstündeki tozları silkecek ve yoluna devam edecek. bizimkiler de ağızları beş karış bakakalacaklar öyle arkasından.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık