Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Kızıl Saçlı Shanks Tahtından İndirilecek mi?

  • Konbuyu başlatan ♣ Hawkins ♣
  • Başlangıç tarihi

İttifak Shanks'ı Tahtından İndirebilir Mi ?

  • Evet

    Kullanılan: 14 21.9%
  • Hayır

    Kullanılan: 50 78.1%

  • Kullanılan toplam oy
    64
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

♣ Hawkins ♣

Merhaba Arkadaşlar ,

Biraz Uzun Olabilir - Ama Hoşunuza Gidicektir Okusursanız Sevinirim.

Fazla uzatmadan direk konuya giriyorum.Konumuz Kid - Hawkins - Apoo itifakının Shanks'ı hedef alması.Açıkcası ben 4 supernovanın bir yonkou'yu indirebileceğini düşünmüyorum.Nedeni ise ; Luffy - Law ittifakının Doflamingo'yu İndirememesi. Sadece Doflamingo , Burda Shanks'ın Tayfası'da söz konusu.Ödülü en çok olan 3 supernovadan 2si bir shicibukai'yi indiremiyorsa özellikle luffy varken 4 supernovanın bir yonkou'yu indirmesi şuan kıyamet kopmasından bile az bir ihtimal :)


Şimdi EN ÖNEMLİ kısıma gelelim.Marinford'a Shanks'ın geç gelme sebebinin Kaido yüzünden olduğunu biliyoruz.Şimdilik Kaido kin tutan biri mi , takıntılı mı bilmiyoruz ama öyle biriyse ' KİD İTTİFAKININ ' hedefinin Shanks olduğunu duyunca yardım etme olasılığı çok azda olsa var diyebiliriz.

VE KİLİT ADAM ''HAWKİNS'' Büyücü lakabı olan Hawkins'in 2 Adet Burda Devreye Giren Gücü Var.

*1 - Fal Bakma : Hawkins fal bakarak , savaşı kaybetme şansı kaç ? , saldırıyı savuşturma şansı kaç ? , saldırı yapma şansı kaç ? bunları fal ile bakabiliyor.Eğer 'Kid İttifağı' bu güce dayanarak Shanks'ı seçtiyse (ki ben buna kesin gözüyle bakıyorum) düşük bir ihtimal olsaydı bu işe girmezdiler.


*2 - Vodoo Bebeği : Hawkins üstüne gelen saldırıları başkalarına yansıtma gücüne sahip ( yaparken 1 vodoo bebeği kaybediyor ) Kizaru'nun inanılmaz hızdaki tekmesini rahatlıkla başkasına yansıttı ve rahatlıkla bu saldırıdan sıyrıldı.Ve bu konuyla ilgili baya bir yabancı forum gezdim ve hepsi istediği kişiye aktabildiğini söylüyor.Eğer konu böyleyse Hawkins , Kid Ve Apoo'ya kalkan olabilir :)


#NOT ^^ Hawkins 2Y3D'den önce limiti 10'du.Şimdi Bu limiti 100e yaklaştırdığına inanıyorum.

VE SHANKS'A GELELİM. ; Shanks'ın bildiğimiz güçleri - Kılıç kullandığı , Kralın Hakisininin çok üst seviye olduğu , ve yardımcı kaptanı BEN BECKMAN'IN bir amirali durdurabildiği.(Kolunu kaybetsede gücününün düştüğünü söyleyemeyiz hala eski gücünde)


ONE PİECE'İN AKIŞI TARAFINDAN SHANKS'IN ÖLMESİ İYİ OLUR GİBİME GELİYOR FAKAT SHANSKI ÖLDÜRCEK OLAN KİD İTTİFAKI DEĞİL 'KARASAKAL' OLUCAKTIR.Ardından Luffy İntikam Vs Vs Bir Time Skip Daha Ondan Sonra Büyük Savaş Gelir.

Son Kararım : Eğer Kaido Katılmazsa Kidler Shanksı Zorlar Ama İndiremez.

* Katılıp - Katılmayan Herkesi Yoruma Bekliyorum.
 
1.Law luffy ittifağı doflamingoyu indirmiştir. 2.Shanks tahtindan indirilecek ama rookilermi teachmi yoksa başkasimi olur bilmem.
 
Dof'un indirilmesi olayına girmeyeceğim yanlış düşünüyorsun bence.

O bölümden beri şunu savundum. Kid ittifakının hikayesi başka yöne kayacak. Ki Kaido karşılarına çıktı. Artık Kaido bunları yer mi ? Yoksa adamı mı yapar ? Belki de bizim ittifak ile bir şekilde Kaido'ya karşı olurlar. Bilemiyorum. Ama hala daha Shanks ile karşı karşıya kalacaklarını sanmıyorum. Shanks'in şu an için belirsiz hikayesi bence. Hiç ihtimal vermesem de eğer hikayeden çıkacaksa Teach'in hile hurdayla onu aradan çıkarmasıyla gerçekleşebilir.

Bu arada Luffy'nin Karasakal'ı indirmesi için artık daha fazla sebebe ihtiyaci yok.

Zaten Korsanlar Kralı olmak istiyor. Önünde de Teach olacaktı. Bu birinci sebep. Diğer sebep ise Ace'in ölmesinde ki en büyük rolü oynayanlardan biri. Hani sırf Luffy'e bir sebep vermesi için Shanks'i kullanmaz.

Luffy pow+up almış. Şunun mantığını anlayamadım bir türlü.:S
 
Son düzenleme:

♣ Hawkins ♣

O zaman bizimkiler cp9 uda yenemediler sonuçta luffy power up aldı senin mantığınla. :D
Demek istediğim ODA Luffy'ye inanılmaz yardım ediyor :flaugh: Eğer denizde olsa ödülü 500 Milyon Beli Olucak Eneli Ona Harcattı ( Lastik ) :good: Tam Rob Lucci Temizliyodu Luffy'yi Op P-UP :good:Dofla Temizliyodu Op P-Up :D Yani ODA Luffy'e P-Up Verdiği Gibi Hawkinslere Vermez O Yüzden İndiremediler Dedim. :hmm:
 
Kidd ittifakı Shanks'ı indirmek için yeterli değil. Shanks tek başına bu 3'ünü alır. Bunun Beckman'ınını, Roo'sunu, Yasopp'unu saymıyorum bile.

2 tane sağlam süpernova 1 amiral etmiyor şu anda. Shanks'ın herhangi bir amirale teke tekte kaybedeceğini düşünen var mı ?

Yani mümkün değil bana kalırsa. Mangaka'nın Kidd'ler adına yaptığı şey sadece heyecan yaratmaktı o kadar.
 
Luffy Pow+Up Aldığı İçin İndirdiler O Yüzden Öyle Yazdım.
Pow up? Adamlar basbayağı indirdi daha ne? Ordan sonrasını ciddi bulmadığım için okumadım. Luffy G4 açınca Power up oluyor da Dof'un meyve uyandırmasını es geçmişsin. Luffy G4 ile resmen ezmiş adamı, hatta meyve uyandırmasına rağmen ezmiş, sense burda "2 supernova 1 shichi alamadı" diyorsun. O yüzden gerisini okumaya gerek görmedim kendi açımdan. Yine de emeğine sağlık.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık