Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Marineford Arkı'nın En Güçlü Beş Karakteri

Marinefordda görünen en güçlü beş karakter

  • Edward Newgate

    Kullanılan: 149 87.6%
  • Monkey D. Garp

    Kullanılan: 119 70.0%
  • Sengoku

    Kullanılan: 63 37.1%
  • Sakazuki

    Kullanılan: 126 74.1%
  • Kuzan

    Kullanılan: 38 22.4%
  • Barsolino

    Kullanılan: 21 12.4%
  • Dracule Mihawk

    Kullanılan: 70 41.2%
  • Marco

    Kullanılan: 5 2.9%
  • Jozu

    Kullanılan: 1 0.6%
  • Bartholomew Kuma

    Kullanılan: 3 1.8%
  • Shanks

    Kullanılan: 129 75.9%
  • Donquixote Doflamingo

    Kullanılan: 1 0.6%
  • Ben Beckmann

    Kullanılan: 11 6.5%
  • Marshall D. Teach

    Kullanılan: 32 18.8%
  • Diğer (belirtiniz)

    Kullanılan: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    170
Shanks,mihawk,ben beckmann,sengoku,kuma adamlar çizik almadan tamamladılar white dede önden delik deşik oldu ama nasıl mucizeyse sırtında yara yok adamı 2 metre deldiler gelen geçen hem de bu da en büyük gizemlerden biri oda açıklasın görelim,akaniu desen haki kullanıcıları ah uh diyen birisi kim kesti desen hatırlayan çıkmaz dede zaten yarı ölüyken ölümüne dövdü rezil etti sağlam bir karakter olsa kaido gibi akaniuyu atomlarına ayırana kadar döverdi dinlenip dinlenip,kuzan güya garpın öğrencisi bi yumrukla ağzı burnu kanadı gitti,kizaru ben'i görünce iyi ki sarı pantolonumu giymişim dedi ama allah için doğru düzgün çizik almayanlardan birisiydi he çokta görünmedi hikaye ilerlesin diye yok oldu ara ara,mihawk'ı da oyaladılar saçma sapan gücünü göstermemek için sonra sıkıldı gitti lan seri biter şimdi kılıcı karartma taksidi bitmedi daha diyip,aslında croco da fena işler yapmadı engel oldu baya bi, o değil de kumayı da çok göstermedi aşırı güçlü meyvesi var diye heralde adam gorosei tokatlayacak kafası gidik akaniudan çokta hasar almadan kaçabilecek birisi tank gibi kafası yerinde olsa akanın saldırılarını kendine teptirirdi fiziksel saldırılar adamda işe yaramıyor zoro gibi güçlü saldırıda bile ufak çizik oluşuyor vs amirallerden düzgün bir haki kullanımı görünmedi geleceği görme olsa ne ankadan tepik yerlerdi ne de akaniu gibi ah hakiciler çizdi tepkisi olurdu,ne de kuzan elmas yumruğu yerdi luffy shanks mihawk hatta ben beckmann da hakiler oldukça fazladır shanks'in tayfası güç dengesinin en yakın olduğu tayfa ve bu da zaten tayfanın en güçlülerini yonkou seviyesine yakın yapıyor amirallerin nasıl tırstığını gördük kobeyi tokatlarken shanks'i görünce aka apıştı kaldı sonuçta kendisinden çok daha güçlü olduğunun farkındaydı eller yukarı kizarunun da benn den daha aşağı da olduğunu hissettirdiler zaten,karasakal 10 meyve alsa amiral olacak biri değil korkak dövüşemeyen hakisiz biri ace te bilew ölmesi gerekirdi savunması yok direk okları yiyip yiyip ölmedi öyle bir dayanıklılık filan olamaz odanın sıvaması,macellan zaten marinefordtan hemen önce tekledi,luffy'i bile bazukayla kan aldı hiç bir shiciye karşı bile karşı koyacak biri değildi ama işte hikayeden shici yonkou gitti herif daha bir tane düzgün adam aldığı gösterilmedi law en son yendi aslında teke tekte adamı olmasa gene kaybetmişti ilk 20 ye girmesi bile zor.
 
1. Sengoku
2. Sakazuki
3. Mihawk
4. WB
5. Shanks

aciklamalar;
- Sengoku da lutfu gibi tanri meyvesine sahip olmasiyla beraber ustune kral hakisi de bulunuyor. MF'de herhangi bir dovuse girmedigi icin gucunu goremedik lakin filo amirali olmasi, WB nin gencken bas rakibi olup ona gore sagligi yerinde olmasi itibariyle o arc icerisinde ki en guclu karakter oldugunu dusunuyorum. Sunu da belirtmek isterim ki: Buda'ya cok saygim var, masamda heykeli vardir o yuzden bu adam benim icin ayri bi noktadir :)

- Akainu WB'ye asil oldurucu vurusu yapan kisi oldu; gogsunde matkap gibi iki delip acip, ihtiyarin bos kafasinin yarisini aldi. Vasifsiz bir arkadasi donut'a cevirdikten sonra kafasiz WB den olumcul hasarlar yemesine ragmen kisa bir zaman icerisinde lutfunun karsisina cikti; marco + vista gibi elit komutanlari tiye almayip gidip jinbei ve luffy'yi de Vasifsiz'i deldigi gibi deldi. Sonrasinda tum wb tayfasi + crocoyla kafa kafaya dovustu.

- Mihawk, dovusmedi ama ciddiye alsa WB nin biyigi tiras ederdi.

- WB, ihtiyar saglam guclu hakkini yememek lazim
( Garp'a bu tarifeden cekebilecek kadar gucludur :
)
ancak hastaligi sebebiyle cok handikapliydi, kral hakisini de kullanamamasi sebebiyle gercek gucunu ortaya koyamadi.

- Burjuva Kizil ejder, Garling'in oglu olmasi sebebiyle genetikten gucludur (sanslidir) , mihawk kolsuz olmasina acimayip cekip gitmeseydi diger kolunu da alirdi bu arkadasin. Gariban hurdaciya yaptigi eziyet sornasinda keske de alsaymis dedirtmistir.


bugunluk bu kadar analiz yeter, nasil yorumlamisim :) @sensey @Whitebear D
 
Konu eski zihniyet ürünlerinin son kullanma tarihinin çoktan geçtiğinin bir gostergesi olmuş adeta. Patlayan Garp'çılar ve Mihawk'ı listeye almayan bedbahtlar utanır mı sanmam. Mesela bu şahsiyet hala utanmamış;
oy değiştirmeyi açık bırakmışım bruh..
Shanks
Garp
Newgate
Sakazuki
Sengoku'ya oy atmışım.. fikrim pek değişmedi belki Kuzan ve Sengoku değişebilir
Neden ? Çünkü zihniyet aynı. İflah olmaz böyleleri :fool:
 
Konu eski zihniyet ürünlerinin son kullanma tarihinin çoktan geçtiğinin bir gostergesi olmuş adeta. Patlayan Garp'çılar ve Mihawk'ı listeye almayan bedbahtlar utanır mı sanmam. Mesela bu şahsiyet hala utanmamış;


Neden ? Çünkü zihniyet aynı. İflah olmaz böyleleri :fool:
Senden ala patlamış mısır mı var sitede ? asdsadasd
Sen hala yazabiliyorsan herkes yazar.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık