Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Kaidou vs. Shanks

Kim kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    318
One Piece'i pokemona uyarlarsak Kılıç-Ejderhaya Süper vuruyor tek düşürten mevzu bu... yoksa ortalama güçte Kaido üstü korsan olduğunu sanmıyorum (Wano zamanı yaşayanları kastediyorum)
 
@Densetsu no Samurai bakalım anlattığın gibi miymiş dövüş...
Dövüşün bir kere başlangıcında çatıdan Linlin'den daha fazla hırpalanmış Law ve Kid ikilisi var.


Sadece Shiryu'nun bir kesiğinden, Squardo'nun böğrüne sapladığı kılıçla zor duruma düşen dönemin zirve isimleri varken ya da senin dayanıklılığını yere göğe sığdıramadığın Zoro'nun Killer'ın omzuna sapladığı tırpan yüzünden bayıldığı gerçeği var. Bir de kendi sağ kolundan kılıç darbesi alıp üzerine hawkinsin defalarca kafasını duvara çaldığı bir senaryoyla giriyor YONKO dövüşüne.



Ha bu kadarı da mangakayı kesmiyor. Adam bir de üzerine bu durumu yüzünden Law'ın darbe almasına neden oluyor. Başını tutup offguard yani kendini koruyamıyorken Linlin havada takla atıp Napolyonla koyuyor Kid'e.. olayın biraz sonrasında kanlar içinde ayağa kalkıyor Kid, öyle bilincini falan da kaybetmiyor.
Mevzu çözülünce de sırıtarak bitiriyor bölümü ;)

Bu da ek olarak benden gelsin Dns reis
 
Shanks demiştim ama kaido daha güçlüdür.
G5 açmayan ve limitlerini sonuna kadar zorlayan Luffyi orta zorlukta aldı adam. G5 le bile kafa kafaya gitti, tüm o yorgunluğuna rağmen.

G4 luffyle ciddi savaşan Kaido Kidde tek atar zaten. Kiddin o luffynin tek yediği saldırıyı savuşturabileceğini bile sanmıyorum.
 
Law ve Kid'in sağ kol üstü olup olmadığını tartışmak artık komik kaçıyor... Shanks'tan tek yedi mevzusu da hikaye.. kendi ultisi elinde patlıyor adamın gören de Shanks sadece kendi saldırısıyla tek atmış sanacak
Evet. Elinde patladıysa bu yanındakiler neden etkilenmiyor
bu kadın ve erkek hemen sağında. Nedense bu patlamadan kid killer ve yanan yelken etkilenmiş 🤭 şu uçanlar bile hakinin şiddetinden
shanks'a helal olsun adam bir vurdu kid-killer ve yelken etkilendi. Tabi kılıcı çekerken ki h.hakiden bayılanlar hariç xD Seride ki luffy vs bellamy den sonra ki en güzel tek bu.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık