Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk Savaş Lordlarına Karşı

Kim Kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    74
Mihawk için az olmuş.Bence yanlarına 4 yonkou daha koyunda biraz terlesin Mihawk.Sanırım sitedeki trollükte zirve bu konu olabilir.
 
Ben konuyu yanlış anlamadıysam Mihawk vs Altı Savaş Lordu olacak öyle mi? Yani Mihawk tek tek mücadele etmiyor hepsiyle aynı anda mücadele ediyor öyle mi? Ben zamanında Yonkou üç amirali alır demiştim fakat ben üçünü sırayla tek tek döver demiştim. Sen benden daha da çok uçmuşsun. Mihawk önce teke tekte Vista'yı indirsin sonra gücü savaşacak mecali kalırsa belki savaş lordlarıyla kapışır.

Savaş lordlarını hallo cüllo mu sandın sen? Tamam Mihawk içlerinde en güçlüsüdür kabul de altısını aynı anda almasını beklemek aşırı abartı ikisini bile aynı anda alacağının garantisi yoktur. Bırak Shanks'ı, Kaido'nun bile alması mümkün olmayabilir.

Bir de Mihawk'ın, Shanks'tan güçlü olduğu fikri bile mantıklı gelmiyor. Marinford da ikisinin farkını çok net gördük. Biri savaşı neticeleyecek kapasitede bir güce sahip diğeri ise Vista'yla kapışıp Jozu'yla slash sektirme oynuyordu. Aralarında çok net bir güç farkı var.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık