Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Geyik] Nika mı, Yoksa Enma mı Daha Çok Darbe Vurdu?

Hangisi fanlar için daha kötü oldu ?

  • NİKA

  • ENMA

  • Al birini vur ötekine :)


Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Bakalım. Şöyle bir muhabbet geçiyor. Karşıdaki meyvenin şeytanı konuşuyor olabilir diyenler var. O da Nika'nın baş düşmanlarından felan muhabbeti geçiyor. Olaylar ilginçleşecek. Şeytan meyvesinin ruhu muhabbeti de geçti. Bunlar serinin temelleri olabilir.
Zoan meyveleri dönüşüm meyveleri olduğu için hepsinin ruhu olduğu ve sahibini kontrol ediyor olabilme konusu seride geçti bu doğru fakat Luffy'nin durumu başka zira Nikanın kendi düşmanları var yani bu meyve (ve muhtemelen gorosei ve İmunun meyvesi) çok enteresan meyveler ve seri bildiğin meyve serisine dönüyor en başından serinin böyle hayal edildiğini hiç sanmıyorum ha Luffy baş karakter illa ki seri sonunda işi tatlıya bağlayacaklar
 
Tamamen farazi konuşuyorum, Oda serinin başlarında olmasa bile zaman atlamasından sonra böyle olsun demiş olabilir Nika için. G4 de şişmesinin yanında vücudunda değişiklikler de oluyordu ama o zaman Zoan nedir bilmiyorduk, o yüzden kimse bu adam Paramecia neden Zoan gibi değişim geçiriyor diye konuşmamıştı.
 
Ben de Alvida diyecektim ki yukarıda söylemiş biri. Belki Alvida da Hito Hito no Mi Güzel İnsan diye bir meyve yemiştir de bu meyvenin özelliği de kullanıcısına pürüzsüzlük ve kayganlık özelliği vermektir.

Hayır diyelim ki veremedim bir örnek. Chopper'ın 1000'li bölümlerde gösterdiği bir özellik ile 300'lü bölümlerdeki Luffy'nin durumuyla benzeşmesinin meyvenin en baştan tasarlandığının kanıtı olarak sunmanın benim bir örnek verememem ile ne alakası var? Ben örnek veremeyince yukarıdaki absürt durum normal mi olacaktı yani?
Chopper bu zamana kadar meyve gücünü zorlayacak bir duruma düşmedi. En fazla zorladığı Enies Lobby'de kendisini kaybetmesiydi onda da denize atıldı ve hareket edemeyecek hale geldi. Luffy'nin meyvesini dibine kadar zorladığını seri boyunca kaç defa gördük. Form açtıktan sonra 10 dakika dinlenmesi olayı bunun en büyük delili. Paramecia ve Logia kullanıcılarının böyle bir sıkıntısına hiç denk geldin mi? Öyle bir durum hiç yaşanmadı.

Ayrıca Oda seriyi hazırlarken Luffy ve Karasakal'ı aydınlık ve karanlık olarak tasarlıyor. Luffy'nin meyvesini sadece lastik olarak düşünebiliyor musun? Bariz bir biçimde Oda'nın kafasındaki olay buydu. Gear formlarında zaten bedenine yükleniyor, Gear 2 de kan pompalaması, Gear 3'de vücudunu şişirmesi ve Gear 4 formları Zoan olduğuna çok bariz bir delil. Sen fark edemediysen o zaman seriyi tekrar bir izle. Luffy'nin meyveyi yedikten sonra bir satıcının yanında gülümsediği sahnede üst kısımda Nika yazıyor. Nika Japonca gülmek anlamına geliyormuş. Luffy'nin bu kadar eğlenceli oluşunda meyvesinin bariz bir etkisi var.
 
Bence ankete bile gerek olmayacak kadar net bir konu. Emna veya ikisi de diyen arkadaşların fanlıktan öyle dediği görüşündeyim.
 
Bence ankete bile gerek olmayacak kadar net bir konu. Emna veya ikisi de diyen arkadaşların fanlıktan öyle dediği görüşündeyim.
Enma öncesi Haoshoku Haki sahibi olduğunu bilmeyen adama en üst seviye kullanım sağladı daha bundan büyük saçmalık olabilir mi? Luffy iki yıl önce uyandırdı, iki yılın sonunda gördüğümüz kadarıyla artık istediği zaman salıp rakibi bayıltabiliyordu ama en üst seviye kullanıma geçene kadar ne kadar güçlü rakiple dövüştü.

Enma ise Zoro'nun daha bedeninde olduğundan bile haberi olmadığı Haoshoku Haki'yi bir anda zirve seviye şeklinde kullandırtıyor.

Asıl Enma demeyen büyük fanlık yapar. Luffy'nin uyanış öncesinde de kişiliği bundan farklı değildi. Meyvenin yaptıklarına bu zamana kadar zaten gözümüz aşinaydı uyanışla birlikte çok daha fazlasını sunmaya başladı.

İkisi içinde bariz Enma daha abartılıdır. Fakat seri Luffy'nin üzerinde döndüğü için o göze daha fazla batıyor. Zoro sadece Wano'da bir kez yaptı ve iki dakika içinde bayıldı. Luffy'nin Nika formuna daha çok maruz kaldık Wano Savaşı'nın sonunda, Lucci'ye karşı ve Kizaru'ya karşı.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık