Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Forumda Aşırı Gömüldüğünü Düşündüğünüz Karakterler

Aşırı Gömüldüğünü Düşündüğünüz Karakterler


  • Kullanılan toplam oy
    304
la konuyu okumadan yine zoro ve mihawka oy verenler var :S artık şartlanmış bunlar. hakkında binlerce konu açılan zoro ve gücünü tartışmanın bin sayfayı dolup taşıdıiği mifak mı forumda gömülüyor. boş yapmayın.
 
Garp.

Diğer karakterleri Oda kendisi leş gibi yansıtıyor, seveni olur sevmeyeni olur.

Garp, Law, Bon-chan, Koby, Jimbe... Oda'nın eli bile bu kişileri gömmeye varmadı.
 
Garp. Ace öldü diye adamın bi anasına sövmedikleri kaldı. Ki adam orda bile yaşasın diye elinden geleni yaptı. Ayıptır ...
 
Luffy, Doffy sama hazretleri ve Croc demişim, hangi dönemde Luffy mağdurdu acaba ? xd Croc zaten gömülmeyi hakediyor, yancı oldu çıktı başımıza :oleyo2:
 
ya fanlarını görmezden gelsek kalan çoğunluk mihawkı baya küçümsüyor. adamın yonkou üstü ödülü var yonkou gücünde görülmüyor. hakisi olmayanlar bile adamın gözlerine bakınca nasıl öldürüleceklerini görüyorlar(hakiyle alakalı olsa da olmasa da bence hala bayağı etkileyici). adam 2 kollu shanksla dövüşürken yenilmiyor ama tek kollu halinden düşük görülüyor.
(ki shanksın o zamanlar haki kullanmadığını yada uzmanı olmadığını söyleyeni gördüğümü hatırlarım, shanksın o zaman ve şimdiki arasındaki seviye farkını bilmememizi geçtim kk nın yanında dövüşmeyi öğrendi skilleri bile aynı xd haki katili olayını desen o bile mihawkın kılıç ustalığına + yazar . ha bide hakisiz savaşıyor olabilirler diyenlere de denk gelmiştim kılıcını karartmış zoroya 2 haki çeşidini de baya bi sağlam öğretmiş marineforddaki luffy avındaki adanın öbür ucundan vurması felan bu adamın hakisi ne kadar zayıf olabilir ki?)

ya herşeyi geçtim bi ara yonkou civarı veya üstü olamazmış, jozuyu kesememiş wb ile farkı görememiş wb yi nasıl alıcak, kaidonun listesinde yok o seviyede değil felan ya abi yapmayın ya. belki bu dediğimi ben abartmış olacağım ama kaidonun g5 luffye sadece kesici saldırılarla kanatmalı şekilde hasar verebildiğini gördük öbür türlü acıtmaktan öteye geçemiyordu ve kritik atıp g5 luffy yi indirebilek 3 4 kişi varsa biri de mihawktır yani. adamın adam akıllı yüceltildiği tek sohbet zoronun onun seviyesine gelmediği hakkında olan sohbet.
 
Kesinlikle Usopp ve Vivi. Özellikle bu ülkedeki op fanları tarafından gereksiz abartılı derecede yerden yere vurulduklarını düşünüyorum. :artiz:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık