Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Kaidou vs. Monkey D. Garp (Zirve)

Kim alır?


  • Kullanılan toplam oy
    313
One Piece her zaman yukarı doğru evrilir, görmediğimiz güçler seri ilerledikçe şahlanıyor. Katakuri de ilk gözüktüğünde yenilmez gibi geliyordu ama şimdi yeni dünya için ortalamanın bir tık üstü bir eleman olarak kaldı. Karakterler işlendikçe Kaido’da gözümüzde sıradanlaşacak. Akainu ve Dragon da Kaido’dan güçlü çıkacak.
 
Nika baskın gelmiş gibi çek kanka :) Kaido bildiğin bağdaş kurup sohbete başlıyor, Luffy bile yenildiğini kabul ediyor, fanlari etmiyor :)

Sayende tekrar okudum.Nika yenilmiş sonra son bir şans daha demiş Kaido yine dümdüz etmiş Kanabonun izi çıkıyor suratında acıdı diyor.Yenildikten sonra bir posta daha dövmüş Kaido adam sürekli resetliyor.Kaido dövmekten yoruluyor Nika kalkmaktan yorulmuyor.Birde bu Nika’ya Lucci’nin birşey yapmasını bekliyorlar… Ne yapsın Lucci dayak atsa bile kaç kere dayak atarsa atsın bir kalp atışına bakacak adam şarj oluyor anında.
Garp'ı hiç takmamış Reis :ehe:
Azılı Garp fanı mod on : Garp direk ezmiş hacı teklemiş geçmiş bir dövüş yaşanmadığı için dövüşebilecek dememiş.:ehe::ehe:
 
Tayfadaki hiçbir Power up'larda sıkıntı yok Zoro hariç. Çok sağlam Power up aldı ona lafım yok yanlış anlaşılmasın. Serideki herkes bu gücü bilinçsiz uyandırdıktan sonra bilinçli bir biçimde kullanmayı öğreniyor. Zoro bu gücü uyandırmasıyla en üst seviye kullanımına geçmesi Oda'nın en büyük sıçışlarındandır.

Zaman atlaması sonrası mesela balık adam adasında Haoshoku Haki'yi bilinçli bir biçimde ortamdaki kişileri bayıltsa Wano'da en üst seviye kullanımına geçmesinde hiç sıkıntı olmazdı. Adam vücudunda Haoshoku olduğunu Kaido'dan, King'den öğreniyor ve neden bahsediyorsunuz diyor. Daha Haoshoku Haki'sinin olduğundan habersiz adama böyle bir Power up vermesini ben şahsen doğru bulmuyorum. İşte bu yüzden King'in yenilmesi bana mantıklı gelmiyor.
Boş yere Enma demiyoruz; Zoro değil Enma iş karıştıran.

Azılı Garp fanı mod on : Garp direk ezmiş hacı teklemiş geçmiş bir dövüş yaşanmadığı için dövüşebilecek dememiş.:ehe::ehe:
+Hafızayı silmiş; hatırlamıyor Kaido. :ehe:
 
Adam orada korsanları düşünüyor mantıken korsan ile vs attığı için. Roger denizciler ile savaşın da ne diyor beni yakalamak için garp veya sengoku gelsin diye sizce roger garpi çağırırken kaido kim köpek garp reise kafa tutabilsin
Kaido'yu durdurmaya Shanks gitti hatırlayın, Garp fanları.Durum o kadar ciddi! Aynı Shanks bir düzine amirale savaşı bırakın yoksa çekerim emaneti dedi MF'de herkes toz oldu hatırlayın!
 
Oda karakterleri kısıtlamasa Mf deki denizci kadrosu, Wb lerin işini max yarım saate temizlerdi. Kaido'nun gelmesi de bir şeyi değiştirmezdi. Mf kadrosu 2 yonkou oluşumundan çok daha güçlü.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık