Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1056 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buggyi yıllarca yerin dibine gömdünüz, yonko oldu forumu ayağa kaldırdığınız sonra adam gitti denizcilerin kellesine ödül koyup bin yılın raconunu kesti. Şimdide mihawkı gömmeye çalışıyorsunuz. Yarın birgün o ittifak oluşumu icraat yapmaya başladığında görecem sizi.

Bu devran elbet bize de döner.
Bu umuttan bende istiyorum. Acaba One Piece mantıklı bir şey mi?
 
Benim kafamda iki senaryo var. İkiside uzak ihtimal

1- Hali hazırda bütün shichi leer açıkta kaldığı için Buggy topuk yaptıktan sonra Crocodile ile karşılaştı ve beraberler (Hapisten kaçarken aynı taraftaydılar ve Buggy Doff un yeraltı dünyasındaki yerine göz koyduğundan kenardan kenardan Croc la iletişimdedir hali hazırda) Bunlar başkalarıyla beraber birleşip hali hazırda son adaya gidiyorlar. Orada Luffy ler Law lar Kid ler Croc lar Buggyler hep beraber Davy Back Fight mı yapar adanın girişinde deniz savaşı mı yaparlar bilmiyorum.

2- Crocodile bilmem neden hangi motivasyonla yapacaksa Vivi yi kurtarmaya gidecek. Oda sever böyle dönüşleri
Bu Vivi yi kurtaracak büyük ihtimalle. Oda sever böyle numaraları. Denizcilerin/Im in eline geçmesin diye araya girecek.

@Sakata Gintoki @Kaidou
 
laksjdlasdjaslkd

Dün söyledikleriniz bugün nasıl asparagas çıktıysa bugün söylediğiniz yanlama da yarın asparagas çıkacka o zaman da ama Hükümet böyle böyle demiş diye kıvırmaya başlayacaksınız.

Uğraştırmayın beni kendinizle :bilmem:
KK güvertesini yalamak+Şenks kardeşliği>Deiku demiş hükümet. İm-sama itibar suikastı yapıp Mifak'ın ışığını söndürdü diye biz niye suçlu oluyoruz arkadaş :oleyo:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık