Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Eski Savaş Lordları'nın Ödülleri Ne Olur

Shichibukai sistemi kalkınca toplam ödül ne olur?


  • Kullanılan toplam oy
    180
  • Anket kapatılmış .
Onu bunu bilmem Mihawk 2'den aşağı çıkarsa Oda toplasın tasını tarağını ebesinin köyüne gitsin.
Buna yüzde yüz katılıyorum.Shanks rivali geride kalsa bile bu adamın yarısı kadar ödülü hak etmeli.
Öncelikle Ödül = Güçe inanmıyorum. Seride de böyle olmadığı söyleniyor zaten. O yüzden rakamlardan bir güç tartışması başlatmayın.

Mihawk -> En az 2M+ (çok pasif olmasa rahat 3.5, 4 olurdu)
Dof -> Yeraltı trafiğini yürüten herkesle iş çeviren adam denildi bunun için. O yüzden ödüşü gücünden daha da yüksek çıkabilir En az 1.2M+
Kuma -> Devrimci Kumandanların ödülleri gereksiz bir biçimde düşük ancak Kuma hem devrimci, hem korsan hem de kral o yüzden diğer devrimci kumandanlar gibi olmaz ödülü En az 850000+
Weevil -> Vevil güçlü ama hükümete dair henüz bir suç işlemişliği yok tek yaptıpı Beyazsakal ile müttefik olan filo üyelerinin bir kısmını temizlemek. Bu ona müthiş bir ödül koydurtmaz gibi geliyor bana. Ama Kizaru'nun Vevil'i güçlü gördüğünü gördük, Kizaru'nun vevil hakkında vereceği bir raporla ödülü yükselebilir gibi geliyor. Ama max 900B falan olur gibi.
Hancock-> Hancock'un MF'deki ihaneti, IMpel Down'da hükümet suçlularına yardımı falan hesaba katılırsa aslında şiçiler içinde hükümete karşı en çok suç işlemiş şiçibukai diyebiliriz. BU sebeple en az 1M+ bekliyorum.
Buggy -> Gag karakteri olduğu için bir şekilde yüksek bir ödül elde etmesi lazım. En az 600B falan

Şiçilikten düşürülmüş ancak yeni ödülleri duyurulmamışlara gelirsek

Crocodile -> Impel dOwn isyanında vardı, MF'de vardı bir daha ödülü açıklandığını duyduğumuzda bence en azından 450bin + olacaktır
Jinbei -> Impel Down'u bastı, MF'yi bastı. Yonko tayfasına katıldı. Ardından hükümet suçluları hasır şapkalara katıldı. Bence epey aktifti reis. 900bin ve üstü bekliyorum.
Moriah -> Moriah bişi yapmadı. Onun ödülünde kayda değer bir oynama olmaz gibi.
Law -> Law'ın bounty'si aktive edilmiş ve 500M e yükseltilmişti ancak bu taa 800. bölümde oldu. Yani Dressrosa sonunda. Dressrosa sonunda Luffy'de 500M idi. O zamandan bu zamana çok geçti. Wano bittiğinde Law bence en az 1.2M ya da 1.3M gibi bir şey olur.


Yani güncel şiçileri toplarsak ? En az 5M+ olur gibi
Seride böyle olmadığı nerede söyleniyor ? Tam tersine Kuzan böyle olduğunu söylüyor.İnsanlara yanlış bilgi vermeyin bari.
 
Buna yüzde yüz katılıyorum.Shanks rivali geride kalsa bile bu adamın yarısı kadar ödülü hak etmeli.

Seride böyle olmadığı nerede söyleniyor ? Tam tersine Kuzan böyle olduğunu söylüyor.İnsanlara yanlış bilgi vermeyin bari.
Manga panellerinde geçiyor,sbslerde geçiyor.Dikkate almadığından hani.Aktiflik,tehdit,kaptan etkisi gibi olaylar da etken ödülde.
 
Seride böyle olmadığı nerede söyleniyor ? Tam tersine Kuzan böyle olduğunu söylüyor.İnsanlara yanlış bilgi vermeyin bari.
Kardeşim, Kid'in ödülünün, Sabaody'de Luffy üzerinde olmasının gücünden ya da başarılarından dolayı değil. Sivil katliamından olduğu söylenmedi mi ?

Kişinin aktifliği ve çevresel zararının ödülleri etkilediği söylenmedi mi ?

Bunlar söylendi değil mi ? Hah gerisi 5 yaşındaki çocuk zekası gerektiriyor hocam.

Caribou > Croco + Hancock mu şimdi ?

Jack = Law + Ace mi ?

:D Lel

Aokiji'nin lafına gelince onu da yanlış anlamışsın;



"The amount of the bounty doesnt just reflect the strength of the criminal. There's also the danger level someone poses to the goverment"

" Ödül miktarı sadece suçlunun gücünü yansıtmaz ayrıca hükümete karşı tehdit/tehlike potansiyelini de yansıtmalıdır."

Bu yüzden 8 yaşındaki robin'in başına ödül konuyor. Bu yüzden Robin,çook uzun süre tayfada monster trio sonrası en çok ödüle sahip kişiydi. Ama en güçlü 4. isim değildi. Kaldı ki kuzan sadece güç ve tehdit seviyesi demiyor. Sebeplerden 2si olarak sayıyor sadece.



Şurayı da açıp oku da bir ödül konurken belirleyici kaç tane kriter var oku. SBS de verilen bilgilerle yazılmışlar. Bazıları ise direkt manganın kendi içinden.


Chopper'ın pet sanıldığı için ödülü 50 Berry olduğu alem bu ya :D Ödüllerin isabetli olması için söz konusu suçlu hakkındaki bilgileri de önemli. Chopper güçlü mü ? güçlü.. Hükümet'e tehdit mi ? Mugiwaraların doktoru olarak evet. Ama ödül 50 berry neden ? Çünkü yanlış anlaşılma.

Ödülün direkt olarak güce tekabül etmediğini gösteren bunu gibi tonlarca örneğimiz var.



Yazılan çizileni inkar eden sensin kardeş... Yanlış bilgiler de sen de zaten. Benden yana sıkıntı olmaz canını sıkma sen.
 
Yazılanı inkar eden sen değil miyin dün xd.Shakky paneli falan da boşa var.Seride aksini gösteren 100 tane örnek falan da boşa var hatta .d
Shakky sadece fazladan 15 milyon ödülün ne olduğunu açıklıyor kalan 300 milyonu değil.
Yazılan zaten ödülün=güç olmadığı değil mi?
Ödülleriniz gücünüzü ve potansiyelinizi gösteriyor demişti sanırım Kuzan.Seride de 100 milyonluk adam gibi chapter isimleri var.
 
Yazılan zaten ödülün=güç olmadığı değil mi?
Bilmiyor ki işte. Öyle kendince yargı dağıtıyor. Çok bariz bir şeyi bile inkar ediyor. Sonra millete inkar ediyorsunuz diyor.

Naruto tartışıyoruz narutoyu anlamamış, op tartışıyoruz op'yi anlamamış. Enteresan...

Ödülleriniz gücünüzü ve potansiyelinizi gösteriyor demişti sanırım Kuzan.
Öyle bir şey demiyor işte.

Seride de 100 milyonluk adam gibi chapter isimleri var.
Eee ?

Ödül bir itibar göstergesi tabiki de öyle chapter isimleri olabilir.

Ama ödül= birebir total güç diye bir şey yok diyoruz. Bunu yazar kendi SBS'sinde de diyor. Mangada da değinildi buna defalarca. İşin kötüsü senin referans gösterdiğin Aokiji de diyor :D :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık