Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Tayfadaki En Güçlü 5. Kişi Kim?

En güçlü 5. kişi kim?


  • Kullanılan toplam oy
    278
Oda bir SBS'de Usopp en güçsüzdür ve öyle kalmaya devam edecektir demiş.
Fiziksel olarak öyle olabilir ama bu adamın olayı uzak mesafeli çalışması. Şimdi bir cephe savaşı olduğu için fiziksel olarak savaşa katılması gerekiyor o yüzden çok güçlü gözükmüyor.

Bu adam uzun mesafeden kendisini koruyabileceği bir yer bulsa ki örneğin Onigashima'nın çatısı veya başkentte ki Orochi'nin sarayın tepesi gibi yerlere çıksa çok rahat aşağıdaki savaşa önemli bir katkı sağlayabilir. Oda'nın keskin nişancı bir adamı niye her arc fiziksel olarak dövüştürdüğünü ve dayak yedirttiğini de anlamıyorum. Muhtemelen "Luffy Korsanlar Kralı olacak kişidir" dedirtmek içindir herhalde.

Usopp sapan yerine babası gibi tüfek kullanmaya başlasa alamayacağı karakter yok.
Silahını değiştireceğini sanmıyorum ama bu bitkiler falan hakisiz zerre etkisi olmayacak şeyler gibi yav. Wano'da kairosekiden kendi bilyelerini yapıp onlarla savaşmaya başlayabilir.
 
Fiziksel olarak öyle olabilir ama bu adamın olayı uzak mesafeli çalışması. Şimdi bir cephe savaşı olduğu için fiziksel olarak
Bence Oda fiziksel gücü kast etnedi orada. Fiziksel olarak Usopp'un Nami'den falan daha güçsüz olduğunu sanmıyorum. Daha ilk çıktığında 3 korumayı kendi başına dövmüştü mesela.
 
Usopp bana göre daha iyi Franky haki bilmiyor. Usopp dressrosa de öğrendiği kenbunshoku hakisi luffy gibi geleceğe gormeye yönelik değil de Viola gibi görmesi çok hoşuma gitti kendini baya gelistirirse bence Usopp Frankyden iyi olabilir. Yamato tayfada olursa ordakilerin hiçbiri besinci olacağını düşünmüyorum ama bana kalirsa tayfa sırası şöyle:
1.Luffy
2.Zoro
3.Sanji
4.Jimbei
5.Yamato
6.Usopp
7.Robin
8.Franky
9.Nami, zeus kalirsa tabi
10.Chopper
11.Brook
Tabiki boyle olduguna bakmayin 11,10,9,8,7,6 arasinda uçurum fark yok cok yakin hepsi birbirine olur.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık