Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 783: Yolumun Üzerinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Hızın var ama gücün eksik gibi görünüyor." gibi birşey diyor. Dandik ingilizcemle bu kadar çevirdim. Heh burda G2 de ki güç eksikliğine G4 ile hem hız hemde güç temelli birşey görebiliriz. G3 ü pek sevmem çünkü gerçektende hantal bir teknik. O yüzden Luffy daha güçlü bir teknik göstermesi lazım oda nın.

Law'ın söylediği sözler de çok iyiydi. Onun yanında ölmek falan. :/
Orda demek istediği G2 nin güç eksikliği değil.Aldığı darbelerden dolayı gücünü kaybettiğini söylüyor.Bir nevi yorgun olduğu için tam gücünün kullanamama.Yoksa G2'nin güç eksikliği yoktur bence çünkü Kizaru reyizinde de dediği gibi hız=güç.
 
Bölümde çok şahane enstantaneler var abi. :a:



Cavendish reyiz ya, direkt kurduğu bağlantılara bak. :D



İşte özlediğimiz Doflamingo bu. :a:




Croco'nun adının geçmesi bile yetiyor heyecanlanmama. Dof ile bir şekilde ilişkileri olduğu fikrim daha da güçleniyor nedense.
http://manga-joy.com/One-Piece/783/10/


Law'un azmi ve sadakati gözlerimi yaşarttı. Adamsın Law. :a:
http://manga-joy.com/One-Piece/783/13/


Cavendish reyizlik üstüne reyizlik yapıyor. Adamım ya. :a:
http://manga-joy.com/One-Piece/783/14/


Üşüyorsan ceketimi al. Tam centilmen. :D
http://manga-joy.com/One-Piece/783/15/


Doffy, One Piece'in gelen kurgusuna şahane gönderme yapıyor. :D
http://manga-joy.com/One-Piece/783/17/


Genel anlamda gayet şahane bir bölüm olmuş. Luffy'nin G4 açmasını birçok kişi bekliyordu ama aynı sayıda kişi de bir hayal olarak görüyordu. Daha çok Red Hawk gibi haki üstüne kurulu teknikler bekleniyordu. Ama benim tahminime göre bu G4 de hem haki hem meyve üzerine kurulu bir saldırı olacak ve tek vuruşu dahi epey hasar bırakabilecek.
Dof'un geçmişi irdelemesi bana yine Croco'yu hatırlattı. O da dövüşü sırasında böyle geçmişten anılar düşünüyordu Luffy hakkında . Böylece yenilgilerini bir temele dayandırıyorlar işte.
Cavendish ve Law'un hareketleri beni benden aldı desem yeridir. Bu ne delikanlılıktır abi, ne fedakarlıktır. Helal olsun. Cavendish hakkında ileri geri konuşanlar da şu bölümü iyi okusunlar. :a:

Barto kekesi hala fangazm yaşıyor, dövüş sonuna anca kendine gelir :D

Şimdi Leo ne dedi orada? Klasik doktor safsataları işte. İşte durumu kritik, her ihtimale hazırlıklı olun vs. Yok kolu çok pis yerden kesilmiş, yok kan pıhtılanmış falan hikaye. Leo dikecek ve Manshery de iyileştirecek sanırım. Birçok kişinin ortaya attığı fikir de tutacak. Tutsa da iyi olur. Gerçekten gına geldi tek kollu adamlardan vre. Ya tek kol, bacak ya göz yarası. Yok mu şöyle şekil şukul yaralar artık.
Zaten Leo da yeni bir teknikten bahsediyor inceden inceye. Law üzerinde kullanacak onu galiba.
Şu sahnedeki bakışmalar size ne ifade ediyor? "Hadi başlayalım, işimiz zor olacak ama başaracağız" bakışı işte bu.
http://manga-joy.com/One-Piece/783/15/

Hayırlısı olsun artık, ne diyelim. :/
 
Doflamingo yonkoulardan sonraki en güçlü korsanlardan biri bağlantılar olsun , oluşumu olsun yani demo Yonkou da diyebiliriz kendisine.
 
Bunu hep söyledik ama dinletemedik,millet hala amirallerin geçerken alacağı bir adam sanıyor,oluşumu ve tayfayı da çöp olarak görüyor. :/
Oluşumu ve tayfası çöp değil, rakipleri çok güçlüydü.
Doffy aşmış biri, bunun için de Luffy'nin sınırlarını aşması gerekiyor.
Akainu, Kuzan ve Kizaru'nun çok zorlanacağı kanaatinde değilim hala. İşşo'dan henüz bişi göremediğimizden yorum yapamıyorum.
 
Oluşumu ve tayfası çöp değil, rakipleri çok güçlüydü.
Doffy aşmış biri, bunun için de Luffy'nin sınırlarını aşması gerekiyor.
Akainu, Kuzan ve Kizaru'nun çok zorlanacağı kanaatinde değilim hala. İşşo'dan henüz bişi göremediğimizden yorum yapamıyorum.
Kuzanla karşılaştı farkındaysan yener demiyorum ama öyle korkup ezildiği bir durum olmadı eli cebinde kalktı gitti. Bu mantıkla savaş lordlarının hepsi tırt göstermelik hükümette pek akıllı adam yokmuş galiba öyleyse bu kadar ayrıcalık vermeleri çok şaçma.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık