Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

KorsanFan, Kendini Anlat

Yazılanları okuduktan sonra bende yazmak istedim.
18 yaşındayım çin'in sincan uygur özerk bölgesinde yaşadım 13yaşıma kadar.
5 aydır bu forumdayım.
türkçe.uygurca.çince konuşuyorum.
Yaklaşık bir yıldır kick boks yapıyorum.
futbol ve basketbol oynarım.
Biraz utangacım.
kitap.film.dizi.anime ve mangalarla aram iyidir
Geleceğim için daha karar verme aşamasındayım.
Arkadaş canlısı biriyim ama utangaçlığımdan olsa gerek fazla arkadaşım yok.
gezmeyi seven biri değilim boş zamanımın büyük bir kısımını evde geçiriyorum.
kötü yönlerim unutkanlığım.tembelliğim ve utangaçlık.
Vay :/
Zoriyi buraya çağıralım.
 
Konuyu hoşuam gitti, bir kaç kelamda ben edivereyim.
Adım Oğuzhan yaş:24 memleket Elazığ.Elazığda doğdum ancak babamn işleri dolayısyla İzmir-Ankara-Malatya ikamet ettim, en son yine memlekete geri geldim. Fizik mezunuyum ve hale hazırda fizikte yüksek lisans yapıyorum.Mesleğime Allah a şükür canı gönülden bağlıyım, mesleğe gönlümü hayatımı vermeyi düşünüyorum.Kısacası bildiğin fizikçi.
Hayat görüşü olarak islamiyeti seçenlerdenim ve adam gibi müslüman olmaya gayret etmeye çalışıyorum.İnsanların dini inançlarını(hayat görüşleri) konusunda onları yargılmamaya özen gösteririm(temelde hepmiz insanız), fikirlerini dinlemeyi çok severim.
Hasbel kader ud ile meşgulüm.Müzikle ilgilenemye özen gösteririm.Spor yapmayı çok severim mümkün mertebe her yere yürüyerek giderim(bir günde 16 km yürümüşlüğüm bile vardır).Dağcılığa karşı merakım var, inşallah uygun bir zamanda dağlara gidecem.Bisiklete karşı da ayrı bir sevgim var.
Benim için hayat Carpe Diem (anı yaşa) dir. Ancak anı yaşadan kastım eğlence vs değil, en doğru zamanın şuanda içinde bulundugum an oldugunu düşünürüm.
Kötü özelliklik diyecek olursak nargileyi çok severim, dost muhabbetinde bayılırım.Bazen yanlız kaldıgımda biraz sakinlik istediğimde bi tane sigara yakarım.Herkes gibi sabrının sınırları zorlandıgında kötü bir insan olabilliyorum.Son olarak insanların yaşanılarak tanınabileceği taraftarıyım.
 
Bende bi iki satır yazayım bari.

22 yaşındayım, Akdeniz Uni Makine Müh. Okuyorum. Memleketim Denizli fakat izmir- antalya- aydın arasında gidip geliyorum sürekli. Aşırı sinirli birisiyim. Güvenmeyi sevmem, mesafeli birisiyimdir. Vaktimin cogunu sporla ve kız arkadaşımla geçiririm. okulun yüzme takımında 2yil sırt üstü kadrosunda yüzdüm, şu sıralar fitnessla uğraşıyorum. Sitenin eski üyelerindenim. Koyu Hancock faniyimdir beni taniyanlar bilir zaten :D Akainu, Hancock, Darius bu 3 karakter favorimdir.
 

GREENMUSTANG

Adım Koray, Mersinliyim. Anne babanın erken ayrılması ve annemin memuriyeti yüzünden birçok şehir değiştirdim küçüklüğümden beri. O nedenle de çocukluk arkadaşım, hala görüştüğüm insanlar hiç yok. Sadece liseden birkaç kişi var. Sanırım birazda bunun etkisiyle hep yalnız kalmayı tercih ettim, bundan keyif aldım. Ancak ben istemeden de olsa etrafım birçok arkadaşla doluyor. Çok çabuk arkadaş edinebiliyorum ama ben istediğimden değil, söylendiğine göre çok sıcakkanlıymışım. Hayatımda çok az insan istiyorum, hatta mümkünse olmasın. Arkadaşların ve çevrenin insanı güçsüzleştirdiğine, kişiye kısıtlama getirdiğine inanıyorum. Güçsüz insanlardan nefret ediyorum. Kendimi bazen çok güçlü bazense dünyanın en güçsüz insanı olarak görüyorum. Her iki durumumdan da nefret ediyorum. Yaşayacağım şehri Türkiye'de bulamadım diye düşünürken İzmir'e geldim. Burası, benim açımdan, ülkenin en yaşanılabilir yeri. Über bir yer demiyorum ama kötünün iyisi işte.

Şu an Ege Üniversitesi'nde Tarih bölümü okuyorum. 21 yaşındayım. Hacettepe Odyoloji'yi, garanti bir meslek olacak bölümü bıraktım. Çok kişi benle daga geçti, ailem bana kin kustu ama insanın geleceğiyle ilgili karar verirken sadece kendini dinlemesi gerektiğini düşünüyorum. Evet absürd oldu, sayısal bir bölümden sözelin dibine gelmek ama yine de pişman değilim. İlerde aç kalacak bir kişi burada tanıttığım kişi ancak istediği işi yapacak bir insan aynı zamanda :)

Geleceğimle ilgili hep çelişkilere düşüyorum. Bazen bir aile kurma hayali bazense erken ölme düşüncelerim var. Kısaca kararsız biriyim :D Hayatımda spor, müzik, kızlar konusunu tek kelimeyle özetleyebilirim, beni bu konularda tanıtan en iyi cümle; 'her şeyi yarıda bıraktım.' Bazen onlar beni bıraksa da olsun bu cümle iyi :D Tatmin olana kadar yaptım ne yaptıysam sonrasında bıraktım, şu aralar aradığım şey hayatımı adayacağım bir şey bulmak.
 
Yaş 25 bence yolun yarısını çoktan geçtim. Herhangi bir şeyin bir anlamı olduğuna ve düşünebilen hiçbir şeyin masum olduğuna inanmıyorum. Burası kukla ustasının oyun alanı ve arzulara açılan irade kapısından geçmek günah. Muhtemelen buradan bir çıkış yok ama içerisi de kalınacak gibi değil.
 
Aslında havadan sudan bahanelerle konuyu sulandırmaya çalışanlar olmasa konu daha bir faydalı olabilir. Forumdakilerin tanınması birbirine karşı tavırları sert uslupları biraz yontabilir. Forumda fazla aktivite sahibi olmayan guruba mensubum .
Paylaşımını samimi bir şekilde yapanların içine bende kendimi katayım. :)
İsmim Miralay Kaplan isimden de anlaşılacağı üzere askeri bir aileden gelmeyim. İrticayla mücadele başlığı altında ordudan kovulan Dedemin verdiği isimdir. Amcamda aynı nedenden tutuklanmıştır yılları farklı :) Neyse siyasi konulara girmeden devam edeyim.
30 yaşındayım Malatya doğumlu İstanbulda yaşıyorum (yaşıyoruz ailecek). Erciyes Unv. Mak.müh mezunuyum Mezun oldugum bölümle alakalı yerlerde yok denecek kadar az çalıştım. 2009dan beri Aile şirketimizde çalışıyorum. Akşama kadar masada pinekliyosundur demeyin . Bazen saat gece 4 te işten eve zor gidiyorum . Aile işimiz dizi sinema setlerine ışıklandırma ve kamera kiralama hizmeti veren küçük bir taşaron şirkettir.O yüzden en çok mesai yapanlar bizler oluyoruz kaymağını yiyenleri söylemeye gerek yok :).
Özel bir yeteneğim yok ilgi alanım Dogayla ve uzayla alakalıdır. Doga yuruyusu kamp Tırmanış vs. Uzay merakımdan Teleskop aldım ama İstanbul gibi yerde kullanmak pek nasip olmuyor (ışık kirliliği ve aşırı bulutlanma) 2 yıla aşkındır aldıgım zımbırtıyı 4 5 defa zor kullanmışlıgım vardır.
6 ay öncesine kadarda Motor kullanıcısıydım(R600) ufak bir kazadan sonra sattım . Kazadan korktugumdan satmadım tabiki . Kazadan sonraki aile baskısı sattırdı :)
Başka aklıma gelen birşey yok okuyan okumayan herkese teşekkürler şimdiden.
 
19 Yaşında Üniversite öğrencisiyim.Kendimi bildim bileli anime izlerken rahatımdır.İstanbul'da yaşıyorum ama memleketim İzmir.Önceden forum'u takip ediyorum 2015 yılından beri ancak yeni kayıt oldum.One Piece ve Dragon Ball favori anime/mangalarımdır.Çocukluğumda Pokemon,DB,OP gibi animelerle televizyonda az buz tanışmıştım.Anime izlemeye ilk 2010 yılında OP ile başladım.Anime dışında film izlemeyi ve çizgi roman(DC,Marcel)eskisine göre daha az olsa da ilgi duymaktayım.Bu forumda yaşlanmak istiyorum :alkis:
 
Konuyu ilk defa görüyorum, tam askerde olduğum zamanlarda açılmış yoksa görür karalardım bir şeyler.

İsmim Ozan, 25 yaşındayım, İstanbul'da yaşıyorum. Çok kişiyle muhabbetim olmuştur ama 1 veya 2 kişi anca biliyordur ismimi, burda ifşa etmiş oldum galiba kendimi.

2014 yılında istatistik bölümünden mezun oldum, 2015'te askerden geldikten 15 gün sonra işe başladım ve 1,5 yıldır aynı yerde çalışıyorum. Bu süreçte hayatım baya bir rutinleşti diyebilirim, çok fazla vakit ayıramıyorum kendime sosyal. En büyük eğlence kaynağım işe başladıktan sonra kendi odama televizyon alıp akşamları ve haftasonları oyun oynamak oldu. Arta kalan vakitlerde de dizi, film, forumlar vs pc başında takılırım.

Şimdilik bu kadar yeterli, çok uzun uzadıya anlatılacak bir yanım yoktur zaten. :)
 
sadist ve piskopat.Nerde kan ve vahşet tarzı bir şey ben orada.Dark fantsy manga okurum genelde.Oynadığım oyunlarda bu şekilde.Dark souls veya dragon dogma bilen vardır elbet.

Sadist arkadaşları beklerim.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık