Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

KorsanFan, Kendini Anlat

Emre, 21, veganım. İnsanları sevmesem de onlara yardım etmeyi severim. Kendimi de sevmem. Aseksüelim. Cinsellikten hiç haz etmem. Bir gün yazar olmayı planlıyorum, hedefim de Oda'yı geçmek. Bir kitap yazdım. Belki yaza basıma hazır olur. İkincisi de hafızamda bir yerlerde volta atıyor, yakında başlamayı düşünüyorum. Kısa hikâyelerden hoşlanırım. En azından bi' yüz tane de ben yazmışımdır. Kitap okumayı da severim hâliyle. Kendimden başka herkesi düşünürüm. Başkaları da bunun zayıf noktam olduğunu söyler, bana göre hava hoş. Şu anda istediğim bir üniversite olmadığı için istemediğim bir üniversitede okuyorum. Doğal olarak memnun değilim. En sevdiğim şey yağmurdur. Öyle bir şeyler işte.

Edit: Güzel konu.
 
Son düzenleme:
Emre, 21, veganım. İnsanları sevmesemde, onlara yardım etmeyi severim. Kendimi de sevmem. Aseksüelim. Cinsellikten hiç haz etmem. Bir gün yazar olmayı planlıyorum, hedefim de Odayı geçmek. Bir kitap yazdım. Belki yaza basıma hazır olur. İkincisi de hafızamda bir yerlerde volta atıyor, yakında başlamayı düşünüyorum. Kısa hikâyelerden hoşlanırım. En azından bi yüz tane de ben yazmışımdır. Kitap okumayı da severim haliyle. Kendimden başka herkesi düşünürüm. Başkaları da bunun zayıf noktam olduğunu söyler, bana göre hava hoş. Şu anda istediğim bir üniversite olmadığı için istemediğim bir üniversitede okuyorum. Doğal olarak memnun değilim. En sevdiğim şey yağmurdur. Öyle bir şeyler işte.
En önemli şeyi atlamışım. Ben de veganım. Tanışalım mı :x
 
Çok ilginç kişler varmış. Tanıdık insanlarala muhabbet etmek daha hoş bana göre konuyu açan arkadaşa teşekürler.
Pek merak edilmesem de kendimi tanıtayım.
İzmirliyim istatistik son sınıf öğrencisim. Yaş 23. Vallaha üşengeçlik ve tembelliğimin yanında fazla sinirli bir adamım. Şu dünyada daha az sinirlensem neler başaracağımı bir bilseniz bambasit şeylere bile sinirleniyorum. Sonra sinirlenmenin ne kadar saçma olduğunu düşünüp bide ona sinirleniyorum. Aslında tanısanız iyi çocuğumda sinir olmasa 10 numara 5 yıldız olacak. Sinema seviyorum baya baya film izlerim haftada en az 1 kere giderim şu aralar pek iyi film yoktu. Tekrar sezon açıldı bizede sinema yolları gözüktü. Anime işine de son 2 yıldır Death Note'u izleyerek başladım. Bilerek çünkü bir olaya başladım mı müptelası olurum diye izlemiyordum One Piece'e 2. animem olarak başladıktan sonra 3 defa izledim mangasını okuduğum tek anime bu üstüne de tavsiyelerle 5-10 tane kısa bitmiş animeler izledim izliyorum. Yani bizde böyle hacıtlar. Değişik olarak yaptığım vakti zamanın model uçak kursuna gittiydim sonra uçağım kaçınca tav oldum bıraktım kursu falan fıstık. Son sınıf 10 dersim var bitirsem İNŞALLAH kurban kesicem. Çünkü istatistik az biraz zor bölüm. Matematik sevdamızdan seçtik ama asrın hatasını yaptım bölüm derslerini hiiç sevmiyorum falan fıstık. Geleceğe dair tek planım okulu bitirmek bitsin rahatlıcam rahata erecem yemin ediyorum bıktım okumaktan artık. Bizde durum bu hacıtlar.
 
Yaş 26.Muhasebeci :D varın gerisini siz düşünün.
Hayatım ev - iş - spor memleketten yeni ayrıldım pek bir özel zevkim yok genelde film, kitap vs. basit şeyler.
Bu aralar spora sardım.
Sigarayı bir türlü bırakayorum genel olarak böyle :D
 
25 yaş 2 yıllık üni mezunu açıktan devam.Dayının markette bakıyorum tüm gün türlü türlü insanlarla tanıştım.Sosyal hayat alkol üzerine kurulu.Zenginlerden ölesiye nefret ederim.Hele hayatlarını yayınlayan cinsten olanlara tam nefret beslerim.Hayallere inanmam.Hayallerle yaşayanı gerçekler dürtermiş felsefesindenim.Aileye değer veririm.Arkadaşım çok vardır ama dostum 1 elin parmak sayısnı geçmez.Devamlı mutlu gözükürüm ama tam tersidir devamlı şu hayattaki eşitsizlikleri sorgularım heryerde ve her zaman aklımdadır.Bu arada deistim.Ateistliğe doğru da bir kayma var ama hayırlısı neyse o olsun.Fanatik Galatasaraylıyım ama asla sosyal ortamda bir tartışmaya girmem aynı şekilde siyasi tartışmalarada çok uyuz olmadıkça.Ve güzel kızların hepsine aşığım :cool:
404 not found.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık