Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

En İlginç Yönünüz?

Şimdiden belirteyim kötü bir özellik

Son zamanlarda, sanırım biraz da yaşama karşı öfkeli olmamdan ötürü 'inşallah, şükür' kelimeleri beni fena halde sinirlendiriyor.
Mesela örnek bir konuşma
-Şunu yapmak ıstiyorum
-inşallah

Veya bir konuyla ilgili derdim varsa birinin gelip şu duayı oku demesine de sinirleniyorum
Ayrıca şu 'Her sabah kalktığında güneşi selamla / bugün daha mutlu bir ben olacağım' gibi şeyler de.
Benim gerçekliğimle ilgisi olmayan şeyleri bana bahsetme.
Sabah kalktığında şunu de.
 
Üşengeçlikten edindiğim alışkanlıklar desem yeridir heralde. Mesela çayı bile şekersiz içmeye alıştık. Zaten mantıklı düşününce kim şeker atma ve karıştırma ile uğraşmayı sever ? Doldur termosa (1,5lt ideal) 7-8 saat arası soğumaz kolay kolay.
 

Onagh

İyi bir dost ve arkadaşımdır. Elimden geleni de zorlarım onlar için. Ta ki karşımdakinin aksi şeyler düşündüğünü keşfedene kadar. O zaman nasıl oluyor bilmiyorum içimden bir canavar çıkıyor. Hayatı o kişilere dar etmek için ne kadar yöntem varsa kullanıyorum. O hırs söndüğünde de sanki karşımda sinek varmış gibi hissediyorum. Galiba eğitim, kültür insanı bir yere kadar değiştiriyor. Hala doğduğunda neyse insan aslında hep o oluyor.
 
Sinirlenmem. Sinirlenince her insan gibi benimde fiziksel özelliklerim biraz artıyor ama kontrolümü kaybetmek yerine daha temkinli, düşünceli ve realist birine dönüşüyorum. Oldukça memnunum bu konudan.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık