Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Teori] "At Fava Bekle" Teorileri

Üye silindi 6810

luffy kaido'nun olduğu yere gelir. kınlar buruşturulup atılmış kağıt gibidir. noldu lan burada diye sorar. kınlar başaramadık lufi der. lufi neyi başaramadınız aq der kaidoya dalar.

o sırada kid'de çatıya ulaşmıştır. lufinin kaidoya daldığını görünce gaza gelir, kaidoyu ben indirecem diye o da kaidoya dalar.

bigmom jinbei'yi görür. jinbei seninle kapanmamış bir hesabımız var diyip jinbeiye dalar.

marco aşağıdan zoro yu alıp yukarı çıkmaya çalışır ama king yollarını keser. marco zoro vs king olur.

robin brooke drake chopper, queen ile kapışmaya başlarlar. queen ile savaş bir şekilde sanjinin serbest kalmasına neden olur. sanji vs queen olur. brook vs black maria olur.

namiler meydana gelir. chopper bandaj yapar, birşeycikleri kalmaz. drake ve robin ulti ve page one ile savaşır. usoop tamanın yanağından aldığı topları tek tek smile kullanıcılarının ağzına atar. sugarda olduğu gibi.

kaido savaşırken adanın kontrolünü kaybeder ada başkente değil fabrikaların olduğu yere yada bigmom tayfasının da olduğu şelaleye doğru düşmeye başlar. fabrikalara düşerse kid için baya bi metal çıkar.

law hawkins ile karşılaşır.

bu çarpışmalar sonucunda marco ve zoro kingden kurtulup kaido ve bigmom'ın yanına gelir. marco bigmom'ı tutar. zoro kaidoya saldırır. bigmom jinbeinin tüm ruhunu alıp, jinbeiye ölümcül zarar verir.

ada yere düşünce çatı çöker ve kaido ile bigmom vs geri kalan herkes olur. kaido herkesi yener ama çok fazla zarar almıştır. fırsatı gören bigmom tayfasının da yardımı ile kaidoya saldırıp kaidoyu indirir.

chopper marco law doktorluk hünerlerini gösterip herkesi iyileştirir.
Jinbe nin ruhunu alamaz alması için jinbe nin ondan korkması lazım bm wcı denedi ama jinbe nin ruhu alamadı
 
Mantıklı, mümkün.

Teach, istediği şey hakkında: "Marine ele geçirmeden önce ben ele geçirmeliyim" gibi bişey diyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Marine'in Pudding'i ele geçirmeye çalışacağını zannetmiyorum ben.
Tutmaz derim o yüzden :D
Ben de ona takıldım zaten. xd Marine gidelim de Pudding'i alalım der mi emin değilim.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık