Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Sağ Kolların Asıl İmparatorlar Olması

Bu durum üzücü mü?

  • Evet,çok üzücü.İnsan bi ciddi İmparator çizer ağırlıkları falan yok.

    Kullanılan: 25 58.1%
  • Hayır,böyle gayet iyi.Her İmparator topik gibi olmalı,anırmalı ve hüngür hüngür ağlamalıdır.

    Kullanılan: 18 41.9%

  • Kullanılan toplam oy
    43
Yemişim ciddi profillerini karakterler gerektiği anlarda ağırlıklarını koysunlar yeter. Yoksa sağ kollar sabaha kadar ciddiyet sıçsa ne olur ederleri belli çapları belli. Ne Shanks karizmasına ne Wb ağırlığına sahip olabilirler. Ne Kaido kadar sağlam durabilirler ne de BM kadar korkutucu olabilirler.
 
Adı üstünde “imparator” bunlar. Bugünlere çalışıp gelmişler artık ekmeğini yiyorlar. O konumdayken artık birşeyle uğraşmamalarına şaşırmıyorum.

Big mom ve kaido deli canavarlar. İnsanların bunlara boyun eğmesi, adaları kontrol edebilmeleri hem canavar olmaları hem de deli olmaları sayesinde. Dinlemediğinizde adanızı batıracak güçleri de delilikleri de var.

herkes akıllı veya çakal olmak zorunda değil. Bunlar deli canavarlar ve o şekilde imparator olmuşlar.

Ben big mom’ın gemi kovalamasına ve suratına motorla çarpılmasına bozuldum tabi. Ama o partiye kadarki rahat halinden, her şeyi tayfasına hazırlatmasından ve germayı katledecek bi deli olmasından rahatsız değildim.
Çocuk gibi davrandığı yerler mahvetti karakteri. Anne resmine ağlaması ve pasta için delirmesi saçmaydı. Ama deli babaanne kişiliği iyiydi bence.

Kaido’nun da şuan beşinci komutan etmeyecek adamlar tarafından kesilmesine ve oden travmasına takıldım diyebilirim. Ama her an savaş başlatabilecek bi manyak olması ve düşünmeden yıllardır birlikte çalıştığı shogun’un kafasını alması beni rahatsız etmedi.
 
Ciddi olmalarını geçiyorum, seride hiçbir ağırlıkları bile yok gözümde. Koca Ana'yı küçükken canavar gibi gösterseler de hiçbir şekilde ciddiye alamıyorum. Tayfadan birinin karşısına çıkınca acaba ne şekilde komedi unsuru olacak diye bekliyorum. Kizaru karşısında tayfanın halini gördüğümüz zaman reisin hissettirdikleri inanılmazdı mesela. Ondan fazlasını beklemiyorum ama sen dünyanın en büyük organizasyonları dediğin şeyleri komedi unsurua çevirirsen kusura bakma Oda bey, napıyosun derler adama.
 
Ağırlık istesek 1000 chapter one piece mi okurduk tövbe estağfurullah. Önemli anlarda göstersinler o ciddiliklerini yeter. Çok mühim de değil taşkınlıkları. Hepsinin kıçına tekmeyi basacak adam belli :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık