Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Wano'daki En Hoş Kadın Karakter

Wano Kuni'nin en tatlış kadın karakteri kimdir?


  • Kullanılan toplam oy
    61
Vaktiyle WCI arkının en hoş kadın karakterini oyladığımız bir anket açmıştım. Bu hafta da boşken güncel wano waifularını oylamanın güzel olacağını düşündüm.
Bu vesileye sebep olan @Millennium Wizard'a selam çakıyorum :sapkali: Kütüphane de tanıtımı olan karakterler kütüphaneden alınmıştır.

  1. Nami
Nami, bir korsan ve Hasır Şapka Korsanları'nın rotacısıdır. Tayfanın üçüncü üyesidir ve ikinci katılan kişidir. Baratie Ark'ında tayfaya ihanet etmiş, ancak Arlong Park Arkı'ndan sonra geri dönmüştür. Ödülü 66,000,000 Beridir.
@pilavüstükuru karşimin ricası üzerine bir Nami daha ekliyorum.


2. Robin
Nico Robin
(Niko Robin), Hasır Şapka Korsanları'nın arkeoloğudur. İlk olarak gizli bir suç örgütü Baroque Works'ün en kıdemli ikinci ajanı Bayan Hep Pazar olarak tanıtılmıştır. Tayfaya altıncı katılan üyedir. Nami ve Usopp ile birlikte tayfadan ayrılıp, sonra geri dönen üç kişiden biridir. Franky ile birlikte önceden düşman olduğu halde sonradan tayfaya katılan iki kişiden biridir. Hana Hana no Mi isimli bir Şeytan Meyvesi'nin güçlerine sahiptir. İki yıllık zaman atlaması boyunca Devrim Ordusu'nun himayesinde kalmıştır. Hayali Rio Kitabesi'ni bulmak ve gerçek tarihi öğrenmektir.



3. Kozuki Hiyori
Kozuki Oden'in kızı ve Momonosuke'nin kardeşidir. Ailesinin ölümünden sonra Kawamatsu tarafından kurtarılıp Orochi'nin burnunun dibinde gizlenmesini sağlamıştır. Ekmek parası için Oiranlık yapar ve yeşil saçlı samurayların koynuna atlamaya bayılır. Oden'in kemikleri sızlasa da yapacak bir şey yok deyip yola devam etmek gereklidir.

4. Ulti
Canavar korsanlarının bir üyesidir. Ayrıca uçan 6'lı denilen bir grubun üyelerindendir ayrıca. Tatlış bir karaktere sahip olsa da yeri geldiği zaman oldukça ciddidir. Minnok kardeşi gözleri hiçbir şey görmez. Pay pay'ı için Lütfü ve tayfadaşlarını domateslik salça gibi ezecek mentaliteye sahiptir.

5. Yamato
Wano'nun havasından mıdır suyundan mıdır bir diğer değişik arkadaşımızda budur. Kaido'nun oğlu olarak tanıtılsa da o güzel sideboob frikiklerini gördükten sonra oğlu diyen taş kesilir. Oden'in ölümünden etkilendiği için kendisini Kozuki Oden olarak tanımlar. Artık roleplay'e kendini o kadar kaptırmıştır ki Momo için oğlum falan demektedir. Momo memintoların yakınında olduğundan bu duruma pek bir şey dememiştir. Adi velet!!
6.Okiku
Kimileri erkek gibi sever mentalitesine mensup bir karakter olan Kiku oldukça uzun bir boya sahiptir. Kya Mya der fakat Zoro'dan önce Kaido'nun tadına bakmıştır. Kendisi ayrıca 9 kından birisidir. Çok sonradan öğrendiğimiz bir diğer bilgi ise Izo'nun bunun abisi olduğudur. Wano garip bir diyar gerçekten...
7. Black Maria
Oldukça uzun bir boya sahip olan Maria canavar korsanlarının bir üyesidir ve uçan altılıdan birisidir. Kaido ile aralarında bir takım ilişkisi olduğunu düşündüğümüz bu karakterin kötü çocuklardan hoşlandığını öğrenmiş bulunmaktayız. Wano'nun ilginç bir karakteridir. Bakalım Sanji onu tavlayabilecek mi!!
8. Sarahebi
Birden ortama girmiş bölümlük bir karakterdi. Fakat oldukça hoş bir görüntüsü vardı. Kurozumi Shogunluğu adına Wano bebelerinin aklını yıkayan yılan boyunlu bir Wano karakteridir. Ayrıca 997. bölümde Sanji'yi hain tuzağına düşüren waifudur...

9. Shinobu
Law'un ex aşkı Shinobu'yu unutmamak gerek. Shinobu eski bir Oniwabanshu üyesi olup daha sonra onları bırakıp Kozuki ailesine hizmet etmeye başlamıştır. Kendisinin olgunlaştıran bir meyvesi vardır.

 
Son düzenleme:
One Piece'de iki kadın vardır: Nami ve Robin. Geri kalan tüm kadınlar bunların çakmalarıdır. (Yamato= Boynuzlu Nami, Kiku= Erkek Robin gibi)
Çakmalara oy vermeyeceğime göre, bu ikisi arasından oyum Robin'e.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık