Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Geyik] Saçma Spoiler ve Teoriler

Üye silindi 1004

Shanks orayı görmeyi o kadar umursasa Luffy'den medet ummazdı bence.Orayı görmesi demek kk olması anlamına gelir adam yonko bu güce sahip.O bakımdan Luffy ile birlikte görebileceğini sanmıyorum.
Karasakal harcar gibi onu zaten diye umuyorum ben. Gerçi görmek de istediğini belli etti ilginç şeyler olacak son düzlükte.
 
Neden zoro'nun bir gözü yaralı?
Zoro Mihawk ile olan eğitiminde her gün klasik olarak 7 saat kılıç kokladığı için motive olup babun keserek gayet mutlu yaşıyormuş 2 yılını. Bir gün Mihawk Zoro'nun performansından çok memnun kalınca, tek seferlk bir izin vermiş. YORUYU KOKLAYABİLECEKMİŞ. Bizim zoro ömründe böyle kılıç görmediği için içine çeke çeke kılıcın tadına varıp zevkten dört köşe olurken kılıcı o kadar içine çekmiş ki yanlışlıkla gözünü oymuş. İlk müdahalenin ardından zoro artık tek gözlü bir biçimde karşımıza çıkmaya başlamış. Ve utancından durumu kimseye anlatamamış. :oleyo2:
Bence gayet iyi teori @Yubashiri-sama
 

Üye silindi 1004

Neden zoro'nun bir gözü yaralı?
Zoro Mihawk ile olan eğitiminde her gün klasik olarak 7 saat kılıç kokladığı için motive olup babun keserek gayet mutlu yaşıyormuş 2 yılını. Bir gün Mihawk Zoro'nun performansından çok memnun kalınca, tek seferlk bir izin vermiş. YORUYU KOKLAYABİLECEKMİŞ. Bizim zoro ömründe böyle kılıç görmediği için içine çeke çeke kılıcın tadına varıp zevkten dört köşe olurken kılıcı o kadar içine çekmiş ki yanlışlıkla gözünü oymuş. İlk müdahalenin ardından zoro artık tek gözlü bir biçimde karşımıza çıkmıştır. Ve utancından durumu kimseye anlatamamış. :oleyo2:
Bence gayet iyi teori @Yubashiri-sama
Teorini anında tarihin tozlu sayfalarına göndereceğim. Zoro kılıç koklamaz, Zoro kılıç diller. :rolleyes:
 
Mihawk aynı Zoro gibi içinde şeytani bir Ruha sahiptir.

Kılıç ustalarının üç türü vardır. İlki içinde ki Şeytani Ruh ile bağlanan kişiler bunlara Mihawk ve IM sama ve bağı düzgün kuramayan bu yüzden Cavendish örnek olarak verilebilir. Eğer bağı düzgün kurabilirseniz o Şeytani Ruhun sahip olduğu gücü sahiplenebilirsiniz ve bu yüzden Gözleri diğer insanlardan farklı olur. Mihawkın Lakabının Şahin Göz olmasının sebebi ise tam olarak bu yüzdendir yani içinde ki Şeytani Ruh bir Şahin ile özdeşleşmiştir ve bu yüzden görüşü ve gözlem hakisi sıradan birisinden çok daha iyidir. Başarısız olan Cavendish ise uyku halinde yani kendi ruhu uykuya daldığın da vücudunda ki ikinci ruh olan Hakuba kontrol ediyordu.

İkinci türü ise bu şeytani gözü bastırmak için gözlerinde mühürleyenlerdir. Buna örnek olarak Shanks, Rayleigh ve Zoro'yu verebiliriz. Rayleigh'in lakabının Kara Kral olmasının sebebi tam olarak bu yüzdendir. Muhtemelen içinde ki Ruh Karanlıkla özdeşlemiş bir varlıktı bu yüzden lakabı Kara Kral olarak kaldı. Bu tür kılıç ustları ise gözlerini mühürledikten sonra sürekli olarak bu şeytani Ruhu bastırmaya çalışırlar. Eğer bu bastırma başarılı olursa kişi o gözünü açabilir ve herhangi bir değişiklik kazanmaz ama bu Şeytani Ruhu bastırmak çok fazla irade gücü istediği için ruhu bastırdıktan sonra kişinin Kralların Hakisi uyanır.

Üçüncü tür ise doğuştan Kralların hakisine sahip kullanıcılardır. Bu kişilerin Ruhu doğuştan çok güçlü olduğu şeytani Ruh ile bir mücadeleye girmelerine gerek yoktur. Herhangi bir şeytani Ruh onlara zarar veremez. Bu yüzden Luffy Nidainin lanetinden etkilenmemiştir.

Kişinin ruhunda olduğu gibi kılıçların da bir ruhu vardır. Eğer kişinin Ruhu kılıçların ruhunu bastırabilirse bu kişi kendi iradesi ile o kılıcı karartabilir. Yani artık kullanıcının Ruhu kılıç ile bir olmuştur. Ryuma'nın kılıcını Zoro'ya vermeden önce söylediği sözler de kılıçta ki Ruhunun onu kabul edebileceği gerçeğidir ama bu aynı zamanda Zoro'nun bu kılıcı hiç bir zaman Ryuma kadar iyi kullanamayacağını kanıtlar çünkü içinde yaşayan başka bir irade vardır. Bence Zoro'nun bu arc kılıç değiştirmesinin sebebi tam olarak budur. Zoro'nun kullandığı kılıçların hepsini karartması için bu kılıçların içinde ki Ruhları bastırması gerekmektedir. Bazı arkadaşlar Enma'yı niye kimse kullanamadı demelerinin sebebi Kınlardan hiçbirinin Kralların hakisine sahip olmaması ve tam olarak bu sebepten kullanmadan önce içinde ki Şeytani Ruhu bastırmaları gerekmektedir.

Bu burada kalsın belki tutar.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık