Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 990: Tek Kişilik Ordu

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    252
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elbaf'ı görmüş olsaydık Usopp'u öldürür derdim ama şimdilik kafamda spesifik biri yok. Ölümsüzlük muhabbetine Law gidebilir, kınlardan bazıları gte gelebilir
Bizim tayfadan kimseyi öldürmez bu e.oda. Oluşturduğu karakterlerine karşı bir zaafı var sanki, hiç birine kıyamıyor. Seride ölenlere bakıyorum da çok feci şekilde yara alman lazım ölmen için. Mesela Ace, adamın içinden geçti akainu onun yaşaması imkansızdı. WB'nin kafasının yarısı gitti yine aynı şekilde o da yaşayamazdı. Vergo da parçalara ayrıldı :D Eğer yine biri ölecekse ya kafası uçacak ya da içinden geçilecek başka türlü ölmüyor one piece de ki karakterler :D Bu serinin en kötü yanı da bu bence, az kan vahşet olsa güzel olur. Hiç ölmeyecek diyeceğimiz karakterler ölse fena mı olur.
 
Drake orada ne halledecek Kaido'yu mu indirecekte denizcilere dönemem diyor orası çok kafama yatmadı.Yani olay bilgi sızdırmaysa hayli hayli yapmışsındır şu ana kadar.Orada öldürülecekken daha fazla kalmak istemesini pek anlayamadım.Ne görevi tamamlayamamış yani.Acaba poneler mi ? :hmm:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık