Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 983 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buna sadece Oda'nın gizem kasma saçmalığı diye bakmayın.Tamam Oda gizem kasmaya çalışır da,şuan neden maske taktığını bilmeden kurguyu kötülemeyelim.Zaten babasından kaçıyor,üstüne bir şeyler planlıyor olabilir.
Saklanmak amaciyla maske taksa elbisesi ve silahi cok spesifik. Kurguyu kotulemek istemiyorum ama evren genisledikce celiskiler artiyor, kalite dusuyor. Bu goreceli birsey birki ama yillardir one piece takip ediyorum bunjnla birlikte 3 arktir gereksiz uzatmalar cok artti. Yani seride olmasa da birseyin degismeyecegi bolumler muhtemelen en az ucte birdir.
 
Perospero dengeleri değiştirir. Çok tehlikeli bir meyvesi var. Zampliyor resmen. Ben tutayım siz vurun meyvesi resmen.
 
Benim Zoro’yla ilgili anlamadığım bir şey var. Bu kas yığını istediği zaman bina, gökdelen ya da dağ falan kesebiliyor. Yanlışlıkla adanın ucunu kesiyor. Oda niye bunun dört bir yanını ortalama adamlarla çevirdi. Yanlışlıkla eli kaysa 360 derece slash sallasa mezbahaya dönecek orası. Kid’in tayfasında kalburüstü bir kılıç ustası olduğu halde kas yığınının attığı slashlere şok oldu. Zoro gözlerini kapatıp rastgele etrafa slash atmaya başla zaten Wano’nun yarısını öldürür. Oda’yı da anlamıyorum Zoro ne zaman bir şeylere kesse serideki tüm karakterler orgazm oluyor. Fakat günün sonunda adamın karşısına dört tane çöp çıkartıyor.
Aynı şeyi herkese farklı senaryoyla yapıyor. Ekmek atıyor okuyucuya işte.
 
Burda sanjiye abilik yapacağı yerde bir kere olsun ortamlara çıkartmayan zoro suçludur çocuk kaç yaşına geldi kadın kokusu alınca
sanji go prrrrrr
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık