Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Teori] "At Fava Bekle" Teorileri

Gorosoei'de ki kel samuray Wano'lu ve soy adı Kurozumi.

Bundan 800 yıl önce kayıp yüzyılda 4 büyük Aile vardı. Bunlar; Roronoa, Shimotsuki, Kozuki, Kurozumi aileleriydi. O zamanlarda Wano Shogunu, Kurozumi soy adlı Kel Gorosoei'ydi. IM'ın isyanını sırasında Hırsları yüzünden Wano'ya ihanet etti. Bunları fark eden 3 aile Kurozumi ailesini durdumak için harekete geçtiler ama sonuçta başarısız oldular. Bu harekatta Roronoa ailesinin neredeyse tamamı katledildi geri kalan ailelerde ciddi yaralar aldılar. Bu savaşın kaybedilmesinin sebebi o zamanlar da Minklerin en güçlüsü olan Zunishan'nın, Kurozumi ailesinin çıkarları için ihanet etmesiydi. Savaş sonunda Kel Grosoei istediği aldı ve Wano'dan ayrıldı. Onun ayrılması ile birlikte Kurozumi ailesi direnemedi ve teslim oldu. Shimotsuki ailesi daha çok savaşmayı seven bir aile olduğu için politikayı Kozuki ailesine bıraktılar ve bundan sonra Wano'da 800 yıllık bir Kozuki dönemi yaşandı. Savaş sonunda Kozuki ailesi merhametli davranıp Kurozumi ailesine yok etmedi. Yine aynı şekilde Zunisha ve minkler öldürülmeyip Zunisha'nın sırtında bilinmezliğe yollandılar.
Zunisha 1000 yıl önce değil de 800 yıl önce bu hatayı yapsaydı senin teorini desteklerdim.
 
Buggy One Piece'in ne olduğunu tam anlamıyla bilmese de hakkında az çok fikir sahibi. Para veya mücevher gibi nesneleri içermediğini bildiği için One Piece peşinde koşturmuyor. Aksine kendine ulaşmak için farklı bir amaç koymuş: Captain John'un gerçek anlamda mücevher içeren hazinesi. O da Korsanlar Kralı olmak istiyor ama tamamen farklı bir yönden. Onun için Korsanlar Kralı demek gezegen üzerindeki en zengin ve varlıklı kişi demek. Karasakal için Dünyanın Kralı, Luffy için ise gezegendeki en özgür insan anlamına geldiği gibi.
 
Beleşçi Kara Sakal; en güçlü Logia ve Paramecia'ya çöktükten sonra en güçlü Zoan olarak düşünebileceğimiz Kaido'nun meyveye çökmek için Wano'ya gelir...

King-Queen-Jack'in meyveler bonus, diğer smile meyveler şekerleme. Ohh yarasın, yer gök meyve.

Daha önce yazdık zaten; One Piece'in anahtarı kitabelerden 2si bizde, 1i Kaido'da dersek, bu aç kesin gelmeli Wano'ya.
 
Wano sonunda Luffy ile Kid ve tayfaları Roger Wb gibi savaşa tutuşacaklar. Sonrasında "Görüşürüz jaggy" "Tozumu yutacaksın mugiwara" diyerek ayrılacaklar.
 
O değilde Wano bittikten sonra tayfa Elbaf’a gidince nasıl bir düşman uyduracak Oda çok merak ediyorum. Big Mom Wanoda değilde Elbafta düşecek bence.
 
Kaido arc sonu ölecek, ejderhayı kesip şiş kebab yapacaklar

Black Maria, kamuranın Onigaşimadaki şubesi Kaido ve Orochiye kumpas kuracak.

Koca Ana ve Kaido vs Hepiniz, topunuz

Hayriye hiyori onigaşimaya gelir. Momo idam sehpasındayken, uçan tekme atarak masayı dağıtır.

Hancock wanoyo gelir Ulti ve Luffyi görünce kafasını arkasına yaslar çok pis racon kesecek

Kizaru reis Wanoya gelir Bm korsanlarını şelaleden aşağı depikler
 
Orochi yada Kaido Zoro'yu öldürecekken Hiyori araya girecek ölümcül şekilde yaralanacak.Buna tepesi atan Zoro ya Orochi'yi öldürecek yada Kaido'yu yaralayacak.

Fantazi değil bu eski çalıştığı mangaya yine gönderme yapmasını bekliyorum.
 
Orochi yada Kaido Zoro'yu öldürecekken Hiyori araya girecek ölümcül şekilde yaralanacak.Buna tepesi atan Zoro ya Orochi'yi öldürecek yada Kaido'yu yaralayacak.

Fantazi değil bu eski çalıştığı mangaya yine gönderme yapmasını bekliyorum.
Hiten Mitsurugi Ryu Amakakeru Ryu no Hirameki:sapkali:

Hiyori ihanet edecek bence, böyle arkadan gelip sokuverecek bıçağı birine. Deli oğlan Yamato ile dünyaya hükmetme planları vs...
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık