Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 976: Kendimi Tanıtmama İzin Verin

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    237
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jinbei ile luffy kıyaslayanlar çok ilgincsiniz. Luffy tam bir deli oğlan. Jinbei eski shichibukai olabilir ama luffy çok shichibukai yemedi mi? Impel down marineford baskınları shabaodyde kutsal ejder yumruklamak. Aklıma gelmeyen türlü şeyler.

Yaptıkları yapacaklarının garantisi. Luffyi takibe devam edin
 
Zoro'nun King'i , Sanji'nin Queen'i tek başlarına alması yada Luffy'nin tek başına Kaido'yu alması kesinlikle seri dinamiklerine aykırı. Tahminim ya Sanji ve Zoro da 2şer 3er kişi dalar yada Zoro Smoothie veya Jack'e Sanji ise en fazla Perospero'ya dalar. Smoothie de Kata ve King'e göre çok güçsüz gözüktü yoksa onu da demezdim. Bazılarının mantığına göre bizim tayfa bu ark tam bir yonkou bir dahaki ark Korsanlar kralı 3 ark sonra tek tayfa 4 yonkou seviyesi olacak herhalde.
 
Sadece Sanji değil, Usopp bile Jinbe'nin üstüne çıkarsa şaşırmam. Usopp'tan hala beklentim büyük. Babası belli sonuçta. Eğer bizim tayfada da 3 komutan olacaksa, uygunu şöyledir:
Zoro
Sanji
Usopp.
 
Usopp bence de geçebilir katılıyorum o yüzden. Ama bizim tayfada komutan muhabbeti olmaz kanka Zoro reiz başka kulvarlarda :D :D
Zoro başka kulvarda olsa da, komutan muhabbeti yapılabilir. Sonuçta tayfa üyesi. Oda'dan böyle bir şey bekliyorum ben. Shanks'a yapan, bizimkilere de yapabilir. :D Bir tek Roger'de resmi olarak böyle bir ayrım yapmadı sanırım. Orada sadece Rayleigh ayrıldı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık