Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 969 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece spoiler konusunda dahi daha kesinliği belli olmamış bilgilerle çok sevdiği karakteri gömen kişinin o karakteri daha sonra bu spoiler'ın doğru olmadığını anladığında dönüp karakteri tekrardan övmesinin doğru olduğunu mu iddia etmeye çalışıyorsun ?
Gelen bilgiler ışığında karaktere yapılan yorumların yanlış olmayacağını belirtiyorum sonrasında gelecek bilgiler ışığında o bilginin doğru olmadığını gördüklerinde yaptıkları yorumların değişmesi kadar normal bir durum yok herkes o anki duruma göre yorumluyor bir çeviri hatası yüzünden bile insanlar neler diyor karakterlere sonra öyle olmadığını anlayınca tekrardan karakterine bağlanıyorlar burada ki yanlış ne? Gelen bilgiler ışığında karakter yorumlamak yanlış bir şey mi? Bu adamlar bir şey yazmasa ölü taklidi yapmış oluyorlar bir şeyler yazsa niye bölümü beklemedi oluyorlar ben anlamadım.
 
Öyle deme reyis. İnsan bir şeyi çok sevince en çok o acı çekiyor ve o acıyla ne yapacağını bilemiyor. Emin ol Luffy ya da Roger dansöz gibi oynasa sizde ne yapacağınızı bilemezdiniz. Hem Luffy’nin plot armoru var ona bir şey olmaz ama Oden’in kimsesi yok. :D :D
Valla oynasa kesinlikle neden oynadığına bakarım önce.:ehe:

Bu arada bu bölümde bize bayağı malzeme çıkacak.:D
 

Funduska

Gelen bilgiler ışığında karaktere yapılan yorumların yanlış olmayacağını belirtiyorum sonrasında gelecek bilgiler ışığında o bilginin doğru olmadığını gördüklerinde yaptıkları yorumların değişmesi kadar normal bir durum yok herkes o anki duruma göre yorumluyor bir çeviri hatası yüzünden bile insanlar neler diyor karakterlere sonra öyle olmadığını anlayınca tekrardan karakterine bağlanıyorlar burada ki yanlış ne? Gelen bilgiler ışığında karakter yorumlamak yanlış bir şey mi?
Bu durum kesinlikle normal değil,ihtiyatsızlığının sonucunda yaptığın yanlış yorumlayışın daha sonrasında hiçbir şey olmamış gibi davranmak tükürdüğünü yalamaktır.Gelen bilgiler doğrultusunda yapılabilecek türde yorum vardır yapılamayacak türde yorum vardır.Bilgide ''Luffy kadındır'' diye bir madde olduğunda bunu direk kabul mu edeceğiz ? Hayır,işin aslı astarı neymiş onu öğrendikten sonra ancak bunun doğru yorumlaması yapılabilir.Kalkıp bana burada saçma sapan argümanlarla bunları savunma boşuna.
 
Bu durum kesinlikle normal değil,ihtiyatsızlığının sonucunda yaptığın yanlış yorumlayamayı daha sonrasında hiçbir şey olmamış gibi davranmak tükürdüğünü yalamaktır.Gelen bilgiler doğrultusunda yapılabilecek türde yorum vardır yapılamayacak türde yorum vardır.Bilgide ''Luffy kadındır'' diye bir madde olduğunda bunu direk kabul mu edeceğiz ? Hayır,işin aslı astarı neymiş onu öğrendikten sonra ancak bunun doğru yorumlaması yapılabilir.Kalkıp bana burada saçma sapan argümanlarla bunları savunma boşuna.
O zaman millete kalkıp da "ölü taklidine yatmayın" gibi saçma sapan cümleler kurma bir karar ver bu adamlar bir şeyler yazsınlar mı yoksa bölümümü beklesinler ne dediğin belli değil bir dediğin bir dediğini tutmuyor çünkü.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık