Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 967 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 1004

Böylelikle tüm imparatorların amacının KK olmak olduğu kesinleşti. Vay be, bir zamanlar Shanks'ın tek amacının parti yapmak olduğunu sanıyorduk. :hhh:
Güç dengesini korumak sanıyordum adamın amacını. Aslında güç dengesini koruyarak kimsenin gitmemesini sağlıyormuş :hhh:
 
İsmi Edon olsa kesin hatırlardı :)

Belki bi figür resim vs görür ise hatırlar. “La bu bizim tükkana gelmişti” diye esnaf ağzıyla şaşırtır alayını.
Ben de böyle düşünüyorum ama Ray'i tanıması gerekirdi. Gerçi bölüm gelsin anlarız. Onları yakından görmemiş ve kim olduklarıyla ilgilenmemiş olabilir. Sadece Oden'i hatırlıyordur. Oden'in hikayesini dinlerken baya duygulanmıştı reis. Oden'in fotosunu görünce tekrar ağlayarak o adam sen miydin der.

Şunu yapacağına o sırada Franky'yi şehrin öbür ucunda başını belaya sokmuş halde tutsa daha iyi olurdu.

Roger'ın son konuşmalarında WB'a Raftel'in yerini söylemeyi teklif etmesi de böyleydi. Meğer dövüşten sonra zaten anlatmış nasıl gidileceğini.


Sinirimi bozuyor bunlar. :(
Franky'i ilk gördüğümde böyle olması gerekirdi diye düşündüm. Şimdi böyle zorlama düşüncelere girmezdik.
 
Franky, Neko ve Inuyu görmüyor sırf Oden ile muhattap

Onun da adını bilmiyorsa yeterlidir.


Big Mom hakkinda konuşuluyor :D Zou kralı bile var herhalde
 
Donla gezen mavi saçlı ismi Franky olan kaç tane adam tanıyordur sence?
Gerçek adı Frank değil. Donla gezmek ve mavi saç da One Piece evreni için çok farklı birşey değil. 2.si büyük ihtimal o zamanlar Franky ismini kullamıyordu. Çünkü adamlar yani Neko ve İnu Tom'u tek seferde hatırladı. Ama Franky ben Tom'un çırağıydım dediğinde onu çıkaramadılar. Ya Oda sıvıyor. Ya da böyle birşey...
 
Sürekli meme çizmekten arada hat kopuyor Oda'da o kadar olur :byee:
:(:(

Raftele nasıl gittiğini anlattı mı ki? Bana Oden lazım yoksa oraya gidemem dedi ve aldı götürdü. Sonrasında buluştuklarında da şöyle gidiliyor diye anlatmıştır işte.
Direkt söylüyor burada. Çok güçlü bir tahmin olarak söylüyor, ama son buluşmalarında sanki hiçbir fikri yokmuş gibi söylim mi demesi tutarsız.












Tüm yonkoların aslında Laugh Tale'i hedefliyor olması iyi toparlandı.
Ama Buggy'nin hiç One Piece'in peşine düşmemiş ve düşmüyor oluşu hala belirsiz. Shanks gibi kendim gidicem demeyip birinden anlatmasını istemiştir belki.
 
Buggy Usopp'un yakalandığı amansız bu adaya çıkarsam ölürüm hastalığına yakalanmış olmalı. Umarım Usopp'un hastalığı bu adaya vardıklarında nüksetmez ve döngüyü kırar.

Oden'in şu fabrika bacalarıyla olan sahnesini anlamadım. Acaba Wano'ya kısa süre geri döndükleri yer mi bu? Ve o şekilde arkasını dönmesi falan, Roger'a yardım etmeliyim, Wano bekleyebilir falan mı diyor orda ne diyor?

Hazineye karşı bakıp bakıp gülmeleri hoşmuş. Bu son adanın ismini/"Laugh Tale" ilk şu filmde mi açıklamışlardı yoksa öncesinde birisinin teorisi miydi? Eğer filmde ilk kez duyduysak Allah belalarını versin böyle spoiler mı verilir şrfszler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık