Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 965: Kurozumi Hanesi'nin Komplosu

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • Okumaya doymadım.

    Kullanılan: 146 73.7%
  • Okuyup geçtim.

    Kullanılan: 44 22.2%
  • Okuduğuma pişmanım.

    Kullanılan: 8 4.0%

  • Kullanılan toplam oy
    198
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsan olarak Roger gerçekten başka hava veriyor. Odenin o geçmişi bile ne bileyim roger'ın duruşu karşısında sönük kaldı. Bence oden roger'a hayran kaldı ve tayfaya katılmak istedi:alkis:
 
Eğer haftaya Roger vs. WB ( gerçi roger vs. xebet ya da garp bir tık daha ağır kalıyor ama) olursa şuana kadarki en iyi op sayısıdır der ve susarım :respect:
 
Şu son sayfayı görmek için ne kadar bekledik be. Ama Oda bu bölümden sonra dövüş göstermezse cidden ayıp eder. Ki onu da yapacak potansiyel var.
 
Bizim tayfaya, Jinbeiye kurban olun be. Adamın eli ayağı düzgün ne güzel balık adam. Koskoca Rogerın tayfasındaki balık adamın tipe bak. Yolda karıya kıza laf atan esnaf dayılar gibi tipe bak...tövbest Jinbeiyi sonsuza dek savunacağız.
 
Bullet seride olsa filmde ki söylenenlerin üstünden geçilesi gerekli olur. Yani Buggy mesela farklı tepkiler veriyor adamı görünce. Eğer bu şekilde devam ederse Rayleigh ile denk tutulma konusu açıklığa kavuşturulursa gayet filmde söylenenler kabul edilebilir. Fakat şuan için kimse umursamıyor zaten filmi. Zaten bana göre de seride gösterilmez.




Hemen boş atıp tutmaya başlamışsın. La yazdıklarımı oku önce ''Seride çizileceğini sanmıyorum'' demişim bunu bile okuman boş yaptığını ortaya koyar da neyse. :D
Takıl kafana göre.


Hapishaneden Morley falan da kaçmış onunla beraber pek çok kişi de kaçmış görünüyor. Fakat yine de kabul ediliyor yani...
Sengoku ana seride bu adamın adını söylemiş mi, evet. Tartışmayı uzatmaya, gereksiz detaylara girmeye gerek yok.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık