Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 957: Zirve

Bölüm çok iyi değil miydi be :D


  • Kullanılan toplam oy
    361
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shanks ne ara en güçsüzleri oldu *******. Adam vahşi değil psikopat değil. BM ve Kaido'nun tanımı yok belki de öyle birer manyaklar. Ödüllerinde fark olması kadar doğal bir şey yok. Shanks'ın da hemen hemen aynı oranda psikopatlık yaptığını görürüz o zaman bir anlam çıkar o aradaki farktan. Adam daha 6 yıllık yonkoymuş üstelik. Kim bilir Kaido BM kaç zamandır piyasada terör estiriyor.

Ulan sırf bu yüzden Shanks onlara bu kadar yakın ödülü olduğu için övülür de gömülmez be
Bende anlamıyorum neye göre kıstas yaptıklarını. Shanks yok bunlardan güçsüz yok tayfadakilere gücü yakın. Shabkain ne kadar güçlü olduğu wb karşısına uyarı için çıkarken ve kaidou durdururken gördük.
 
Basit mi?

O basit dediğin şey Luffy'nin bütün hayatını değiştirdi. Ace'in de keza öyle. O basit olay için Burgess ile Sabo birbirlerine girdiler. Doflamingo neler yaptı Law'ın meyvesine sahip olabilmek için.

Blackbeard yıllarca bu ''basit'' dediğin şeyin peşinden koştu.

WB'de o ''basit'' dediğin şey sayesinde bu kadar güçlü. Kaido'da, Big mom da öyle. Tek meyve kullanmayan Yonko Shanks neden olsun? İstisna yapılacak bir durum gibi gözükmüyor.

Bir adam Yonko değilken kolunu kaybettikten sonra Yonko oluyorsa orada garip bir durum vardır, meyve olmasa bile başına bir şey gelmiş ve aşırı güçlenmiş.
Gücü sadece fiziksel özellik olarak düşünme. Basit dememin sebebi klasikleşmiş bir güçlenme metodu olarak düşünebilirsin. Ancak stratejik güçlülük Shanks için daha uyumlu, idealmiş gibi geliyor.
 
Bende anlamıyorum neye göre kıstas yaptıklarını. Shanks yok bunlardan güçsüz yok tayfadakilere gücü yakın. Shabkain ne kadar güçlü olduğu wb karşısına uyarı için çıkarken ve kaidou durdururken gördük.
Ee yani BM ve Kaido yapamaz mi bunlari? Sanki Aokiji ile falan kiyas ediyoruz ha

Bunlar zati az çok dengeli güçleri var belli. En zayifi demisiz de sanki Foxynin altına koymusuz
 
Shanks en güçlü tayfaya sahip görünüyor. Ödülünün geri kalmasını bu şekilde dengelemiş.

Kaido'nun 4,6 milyar ödülü var
Shanks'ın 4 milyar ödülü var

Ama Shanks'ın tayfasının ödülü, Kaido'nun tayfasının ödülünden yüksektir, bu şekilde dengeliyordur.
 
Yasoppu bilmem de Roo belki geçmiş olabilir YC1leri. O da belki ama sınıfının en iyileri olduğu gibi bir şey oldu olay.

Bence ödüller güç dengesini yonkoda yansıttı diyorum. Tehdit olasılığı eşit hepsinin bence. Shanks çiçek böcek dağıtarak 4 almıyor sonuçta. Tayfası en güçlü muhtemelen.

Teach bir atak ile hepsini gececektir.
Hem sonradan yonkou olup olmamak hem de katliam tarzı eylemlere sık sık başvurmak daha çok etmen olmuştur bence aralarındaki güç farkından ziyade.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık