Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 956: Büyük Haberler

Bölüm Nasıldı?

  • Bölüm gibi bölüm.

    Kullanılan: 209 76.3%
  • Sıradan çinko karbon pil gibi bölüm.

    Kullanılan: 43 15.7%
  • Beklemeye değmeyecek bölüm.

    Kullanılan: 22 8.0%

  • Kullanılan toplam oy
    274
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar bunun yeri burası mı bilemiyorum ama coby ve diğer koramirallerin shichibukai leri yakalayamazlar muhabbeti var . Garp koramiral, rocks grubunun kaptanını yendiğinde de koramiral idi. ki bu kaptan bildiğimiz kadarı ile rogerden önce denizlerde borusunu öttüren adam. sorum şu ,garp a amiral rütbesine yükseltilme teklifi bu adamdam önce mi sonra mı geliyor ? eğer sonra geliyorsa gayet olası coby veya herhangi bir koramiralin bir shichiyi alma ihtimali, niye abes görülüyor ki.
 
arkadaşlar bunun yeri burası mı bilemiyorum ama coby ve diğer koramirallerin shichibukai leri yakalayamazlar muhabbeti var . sorum şu Garp koramiral, rocks grubunun kaptanını yendiğinde de koramiral idi. ki bu kaptan bildiğimiz kadarı ile rogerden önce denizlerde borusunu öttüren adam. garp a amiral rütbesine yükseltilme teklifi bu adamdam önce mi sonra mı geliyor ? eğer sonra geliyorsa gayet olası coby veya herhangi bir koramiralin bir shichiyi alma ihtimali niye abes görülüyor ki.
Coby koramiral değil ve her koramiral de aynı değil. Sabonun tekledigi Bastille ayarı adam Hancock ve Mihawk alacaksa kapatalım kepengi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık