Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 955 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O şekilde de olmaz. Muhtemelen fazladan güç de verir ama görünen bir şey yok şimdilik.
Bence kılıçlar konusunda çok yanılacak kişi çıkacak, Kılıç elbette önemli ama kılıç kullanan kişiyi asla gölgesinde bırakamaz. Aslında, kılıç gölgesinde bırakabileceği bir kişiye kendini kullandırtmaz bile, bu son bölümle bunu çok net görüyoruz.
 
Yalnız şimdilik Enma'nın, Shusui'den fazla güç verdiğiyle ilgili bir bilgimiz yok cidden. Şimdilik sadece Zoro'nun isteği dışında, Zoro'dan ekstra güç çektiğini biliyoruz. Bu, Zoro'yu güçlendiren bir şey gibi durmuyor. Resimleri görünce bir gaza geldik ama bölümü beklemek lazım.
Şöyle yorumluyorum. Bu kılıç çok büyük haki rezervlerine sahip olan kişilerin kullanacağı türden bir kılıç ve yorumlandığının aksine kılıç kendi gücünden ziyade kesme gücünü sahibinden haki emerek alıyor. Zaten Zoro kılıcını bu şekilde kara kılıç haline getirecek. Kılıca haki yollayarak kara kılıç olayı gerçekleşecek. Kılıçla kullanıcısı arasındaki bu haki etkileşim ise kılıç ve kullanıcısı arasında bir bağ oluşturuyor. O yüzden kılıcın iradesi sahibine bağlı. Yani sahip ne kadar iyiyse, kullanıcı ne kadar yüksek seviye bir hakiye sahipse kılıç o kadar iyi. Olay yine kullanıcıda ;)

Oden'i de tebrik etmek lazım. Adamda öyle bir haki varmış ki Kaido'yu yarmış :respect:
 
Ilk bölümden sonra yine kaldığı yerden devam etmistik. Yani ikinci bölüm kaoanisindan sonra dış dünyayı falan filan gormeyi ummayin. Haftaya wano daki savaşın baslangicinin ilk gününü kutlayacağız :flaugh:
 
Bu arada Zoro'nun haki çekmesi muhabbeti ile Luffy'ninki aynı mı denmiş ama aynı olduğunu sanmıyorum. Luffy bir şeye temas etmeden havadaki hakiyi alırken Zoro temas ettiği nesnedeki hakiyi geri aldı.

Gerçi Zoro'nun bunu daha önce yaptığı söylenmişti ama hangi sahneydi bilmiyorum. Birisi atsın lütfen.
 

Üye silindi 1004

Algı yok gerçekler var, hoşa gitmezler biraz.

Enma ilk 21'den sahibi Oden.
Shusui ilk 21'den sahibi Ryuma.

Enma gerektiğinden fazla kesiyor anladığımız kadarıyla, Shusui ise Ryuma'nın kara kılıç haline getirdiği silahı.

Birinde dengesizlik varken diğerinde Ryuma'dan kalan haki var diyebiliriz ve hoşuna gitmeyen kısıma gelelim hiçbir şekilde Enma, Shusui'den daha iyi bir kılıç değil. Aynı sınıfın kılıçları.

Not: Algı kısmını da açıkla bakalım yazdıklarımın hangi kısmı mangada geçmezken algılarımla ortaya çıkıyorlar.
Enma daha iyi bir kılıç olabilir çok da şey etmemek lazım. Sonuçta hanedanlık kılıcı bu. Bu Shusui’yi daha kötü yapmaz. Wado sonunda Dünya’nın en iyi kılıcı olacak. Sence Wado, Shusui’den iyi mi?
 
Hararetlenmedim la:D

O değil Luffy akıyor görmüyon mu. Senle bahsettiğimiz tekniği yapıyor. Lucci'nin Rokuganina benzemiyor mu?:D
Biz bunu 4 sene önce konuşuyorduk tey tey tey! janjanlı rokuogan diyelim bence :d
Garp, Rayleigh gibilerin nasıl bu kadar güçlü olduğu böylecene belli oldu, üstüne gear 4 girince Luffy şapka çıkartacak, hasır geçirtecek!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık