Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Portgas D. Ace

Bu kapışmayı kim alır?


  • Kullanılan toplam oy
    319
Bıçakla patatesi kıyaslamak gibi bir karşılaşma. Tabii ki bıçak her zaman patatesi kesecektir.

Bir tarafta varlığını suçlu yakalayarak südüren Roronoa Zoro, diğer tarafta “babacüm babacüm” diye gezen Ace. Roronoa Zoro’nun potansiyel dağ keser. Ace’in potansiyeli donut olur.
Mihawkın zoroyu yendiği çakı varya ha işte onla alır ace i:D
 
En azindan Ace zor duruma dusurmeye yetmez mi? Yani Ace'in hakiyi bilip/bilmeme durumu gibi bir muallak var ortada. Baya bir tartismasi dondu ace'in hakisi var mi yok mu diye ama belirli bir sonuc alinamadi. Sence Ace'te haki var midir?
Zoro ateş kesmeyi bilmese de Ace'i zorlar, Kinemon'dan bahsediyorsan eğer o en fazla bir iki saldırıyı engeller gerisini getiremez tekniği kullanabilmesine rağmen. Valla çok önceleri Ace'i "Wb'nin yanında durup haki öğrenmeyecek kadar mal bir kardeşimiz" diye tanımlamışlığım vardır. Ama artık en azından ortalama bir k.haki ve b.haki kullanımı olmamasının imkansız olduğunu düşünüyorum. Şu saatten sonra Oda, Ace'i gösterirse şu ana kadar gördüğümüzden daha sağlam gösterecektir bana göre. Kaldı bir mucize oldu ve haki kullanamayan bir Ace ile karşı karşıya kaldık yine de meyvesine olan hakimiyeti ve fiziksel nitelikleri şu anki Zoro'ya (ateş kesemediği takdirde) fazla gelecektir diye düşünüyorum.
 
Şuanki Zoro, Ace ile top gibi oynar. Bu seviyedeki adamlar kıytırık bir ateş yakması ile ölmezler. Zoro devasa tatsumakiler ile ateşi dağıtabilir. Bunun yanında ani ve aşırız hızlı hareketler yapabiliyor. Hepsini geçtim attığı slasha haki ekleyebiliyor Zoro. Dilim dilim doğrar Ace'i. Ace, Zoro'nun dibine girmeye korkar. Önce gitsin kinemonu yensin Ace.
 
Sabo yerine Ace'i koyuyorum da; Rosa'da ne Burgess kalmıştı ne Doflamingo, Fujitora da sıkıyorsa bizimkilerin gemiye saldırsaydı. Tam bir şeytanın çocuğu. Zoro da enfes karakterdir ama Ace'in Wano fbsini boş bırakmamalı Oda. O 2. tümenin ve övülen Wb tayfasının hakkı verilecektir.
 
Konuyu açtığımı unutmuşum, net Zoro alır diyeyim bir güncelleyelim fiyatları :) Millet ateş kesmek cart curt demiş, ulan adamda B. Haki var ateş kesme tekniklerini bilmese kılıçtaki ne olacak? Ne alakası var yani :D Dünyada kesemeyeceğim şey yok diyen adama ateş kesme tekniği bilmiyor diyorlar ya bi gülme tutuyor :d
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık