Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda Mihowk'u en güçlü karakterlerden biri olarak tasarladı, Shanks ile düello muhabbetini duyurması, Zoro'nun final rakibi olarak kararlaştırması buna işaret.

Ancak şu bir gerçek ki seri ilerledikçe bu planından vazgeçmiş, ortalama bir komutan level olarak piyasaya sürme olasılığı da var. Çok şey değişiyor uzun soluklu serilerde.

Çok kasmayın yani.
 
Seride 4 tane büyük güç unsuru var ve sarı çizmeli Mehmet Ağa bu güç unsurlarını kullanabiliyorken kılıç ustalarının bu unsurlara el sürmesi haram gibi bir düşüncenin bir eşi benzeri, bir örneği, bir dayanak ve gerekçesi yok. Bu tamamen Kf'nin uydurmuş olduğu bir hikaye.

Oden'in ve Ray'in kral hakisi var ve ikisi de kılıç ustası.



Yıllarca görüşmediği bir sağ kol tabi. Beckmann da süs biberidir :D
Oden ve Rayleigh'in Shanks seviyesinde h.haki sahibi olduğu mu ortaya çıktı ben anlamadım :D Sen bana şunu söyle Mihawk'tan Shanks düzeyinde bir h.haki bekliyor musun ? Kılıç ustalığında daha iyisin diye adamdan otomatik güçlü olmuyorsun.Luffy Boundman halinde Kata'dan fiziksel olarak güçlüydü değil mi ama total olarak kim güçlüydü Kata.Bunun gibi bir şey olacağını düşünüyorum.
Teach vs Shanks
Aokiji vs Mihawk
Shiryu vs Beckman olacak gibi geliyor bana :D
 
Oda Mihowk'u en güçlü karakterlerden biri olarak tasarladı, Shanks ile düello muhabbetini duyurması, Zoro'nun final rakibi olarak kararlaştırması buna işaret.

Ancak şu bir gerçek ki seri ilerledikçe bu planından vazgeçmiş, ortalama bir komutan level olarak piyasaya sürme olasılığı da var. Çok şey değişiyor uzun soluklu serilerde.

Çok kasmayın yani.
Reis'in yetiştirdiği öğrenci ortalama komutan kesip atar, sen hangi sazı çalıyorsun pehhh :artiz:
 
Sengoku, Corazon'dan böyle bir hareket hiç beklemiyordu. Çok şaşırmıştı. Hatta yanlış hatırlamıyorsam Law'la konuşurken Law'a "nasıl biri için ölmeye gitti, merak ediyorum." gibi bir şeyler diyordu.

Cora'nın Law'a olan sevgisi gerçekten bambaşkaydı. Öyleydi ki Sengoku " Onun sevgisine kulp uydurma." demişti. Sanırım sevgisini en iyi anlayabilecek Sengoku olurdu.
Kast ettiğim o değildi aslında.
Laf olsun torba dolsun kafasında biri Rosinante'nin yaptıklarını itibarsızlaştırmak için olaya abuk subuk şeyleri katmasın diye önceden yazayım dedim.
Ne gerek var değil mi ağzımızın tadının kaçmasına.

Rosinante gizli görevdeydi. Bir yandan Doflamingo'nun planlarını sızdırıyor, bir yandan yanındaki çocukları kaçırmaya çalışıyordu.
Tabi bunu mümkün olduğunca kendini belli etmeden yapmaya çalışıyordu.
Sonra bir gün bir çocuk geldi. O trajik adadan gelmişti. Hastaydı. Tüm dünyadan nefret ediyordu ve öfkeliydi.
Abisinin çocukluğu gibiydi.
Aslında Rosinante hemen anlamıştı me kadar üzgün ve acı içinde olduğunu ama bir şey çaktıramazdı ve yine yaptığını yaptı. Onu da döverek kaçırmaya çalıştı.
Aslında o çocuklara zarar vermek değil, onları kurtarmak istiyordu. Zaten bu yüzden bıçaklandığında hiçbir şey yapmamıştı. Yani sadece Doflamingo'ya söylememeyi kast etmiyorum, istese kendi başına bir şey yapardı ama yine de yapmadı.
Çünkü onun derdi o çocukları kurtarmaktı.
Hasta çocuk için Sengoku'yla konuştu. Belki bir umut tedavi olur diye ama olumsuz cevap aldı.
Aradan yıllar geçti. Ne yaparsa yapsın o üç çocuğu kaçıramadı. Sonra bir gün hasta çocuğu ve diğerlerini konuşurken duydu. Hasta çocuk D. olduğunu söylemişti.
Bu bardağı taşıran son damlaydı. Bu çocuk Doflamingo'nun yanında kalmamalıydı, diğerlerinden daha büyük tehlikedeydi ve malesef dayaktan da korkmuyordu.
Bu yüzden risk aldı çünkü başka çaresi kalmamıştı. Konuşabildiğini itiraf etti ve Law' "Git. Abim seni yaşatmaz. Güvende değilsin." dedi. Çocuk zeki olduğundan belki ona bildiği her şeyi anlatırsa işin ciddiyetini anlar diye ummuştu.
Ama hiç bilmediği bir şey öğrendi. Çocuk "Nereye gideceğim? Zaten ölücem." dedi.
Rosinante "Öleceğim." lafını duyunca sarsıldı. 13 yaşında çocuk diyordu bunu.

En sonunda daha fazla dayanamadı. Belki Sengoku duymamıştır, belki yanlış biliyordur diye umarak aldı çocuğu tedavi için bütün dünyayı gezdi.
Bunu yapmasının tek sebebi iyi bir insan olmasıydı. Başka bir sebebi yoktu.

Hani kimse sevmek zorunda değil tabi, kimseyi zorlayamam ama adamın iyi kalbine kulp bulup boş boş şeyler söyleyen insanlara karşı da susamam. Şu seride gördüğüm en yüce gönüllü insanlardan biri. Belki de en iyisi.
Bu gerçeği balçıkla sıvamak isteyenleri görünce rahatsız oluyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık