Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 954: Bir Ejderhanın Kanatlarında

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    190
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'nin eğitiminden gelecek saçma shounen p. up'ı değildir, deus ex makina hiç değildir:
Amirallerin depremi durdurmasını söylemeye gerek bile duymuyorum.400 bölümdür gösterilen bir şeyi, hakinin temelinde ustalaşmış birinin öğrenmesi neden saçma olsun?
Güç ileri düzey silahlanma hakisi zaten o konuda bir şey demek istemedim, biraz yanlış yazmış olabilirim. Saçma shounen power upu dediğim Luffy'nin bu gücü 1 haftada kullanmaya başlayacak olması. Eğitimde Rayleigh öğretmişti bu günlere saklıyordum dese daha çok tatmin olurdum. :)
 
Daha Enma'nın olayının ne olduğu belli değil, Shunsui'den fazla güç verip vermediği belli değil; neyin tartışması bu, anlamadım. Zoro'nun kullanacağı bile kesin değil. Belki de Nidai'yi alacak? Geresiz olmuş bu tartışma.

Ayrıca, alsa bile;
Öncelikle Enma beleş bir p.up değil. Hele hele Sanji'nin olayı ile hiç karşılaştırılamaz :D

1-Zoro'nun zaten dünyanın belki de en güçlü samurayına ait bir kılıcı var. Yani Enma'yı almasa da sağlam bir kılıcı var. Ve Enma'yı onun yerine alıyor ki ortada bir değiş tokuş ve Zoro'nun anlayışlı olması var. Yani adam hak edip aldığı kılıcı yerine yeni bir kılıç verilince o insanlara vermeyi kabul ediyor.

2- Enma'nın Kaido'yu kesen kılıç olmasının çok bir artısı yok. Farkındaysanız iki yara var yani Momo'nun kılıcı da muhtemelen bir tarafı kesmiş. O zaman Momo o kılıcı alıp Kaido'yu yarsın? Ya da Hiyori kılıcı Zoro'ya neden veriyor ki? Alsın Kaido'yu kessin. Hani marifet kılıçtaymış ya sadece :D

3- Zoro hiçbir zaman; ben şu kılıcı almam yok şöyle yapmam demedi. Aldığı kılıç nefret ettiği birilerinden aldığı bir güç değil. Ama Sanji ağlıyordu o aileden bir şey almam diye. Onların isimini benim ismimle anmayın diye. Ama hem ödül posterinde hem de p.up kostümünde ailesinin imzası var. Yani detaylara bakarsak hiç de alakası yok iki olayın :D

Edit: Bir de son olarak. Zoro kılıçları kullanmak için küçüklüğünden beri çabalıyor. Yani kılıç kullanmak öyle basit bir şey değil. Teknik ve güç gerektiriyor. Sanji'nin kostümün de her şey var neredeyse hazıra konmak böyle olur hiç çalışmadan :good:
+1080p
 
Tabi bu kılıçseverlerin kuruntusu zaten. Dünyanın en iyi kılıç ustasına Kaido karşısında şans dahi vermemek çok daha mantıklı ve akılcı :good::alkis:


Marinford'dan daha fazla şey çıkar ama onları 2 yıl sonrasından farklı yere koyduğum için önüne koymuyorum. Shicibikai'liğin kalkacağını ayıkan Mihavk koruyamayacağı için yancısının şimdi gitmesinin daha iyi olacağını söylüyor. Niye abi ? Yonkou ayarı değil mi bu adam bu da 6. yonkou olsun ? :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık