Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Dünya Hükümeti Kaç İmparator Oluşumu Eder?

Dünya Hükümeti Kaç Yonko Oluşumu Eder?


  • Kullanılan toplam oy
    351
Benim karşı çıktığım ya da daha doğrusu senin söylediğini sandığım şey, Dünya hükümetinde denizcilerden ayrı olarak bir oluşum var ve bunlar güç olarak denizcilerden daha güçlü. Denizcilerde Garp, Sengoku, Akainu, Kizaru, Fujitora, Green Bull gibi isimler varken hükümette bunlardan güçlü isimler var.

Çünkü böyle iddialarda bulunanlar olmuştu daha öncesinde. Denizin ana unsur olduğu bir seride kara ordusunun olduğu ve bunlardan da çok güçlü isimler çıkabileceğini düşünenler vardı. Adını bile duymadığımız şu kara ordusu. :D


Ya da kutsal ejderlerin hepsinin Charlos gibi sümüklü çöpler olmadığı ve aslında güçlü kutsal ejderlerin de olduğu ve bunların kutsal ejderlerin yıllarca hüküm sürmesini sağlayan asıl kişiler olduğu da söyleniyordu. Hepsi de varsayımlara dayanan şeylerdi.

Bu tarz bir şey söylediğini sandığım için karşı çıkmıştım.
Dayanaksız.
 
B.ktan güç dengelerinin olduğu bir manga ama hükümet yine de 3 yonko eder gibi bir izlenim bırakmıştı.Tabii Oda güç dengelerini de hikayeye göre şekillendirdiği için b.kta çıkabilir.
 

Üye silindi 1004

Beyazsakala yaşlı zayıf diyor, çarpılacan kardeş, trollünde bir sınırı var. Bm ve Kaido bile Wb'nin farkını her fırsatta söylüyor, haddini bil :artiz:
Yaşlı ve zayıftı. Kalbi tekleyip duruyordu. Sence Sengoku ya da Garp’a karşı şansı varsa bilemem. Fakat Sengoku’nun iki üç şok dalgasına bakar WB.
 
Kaido, belki Mihawk ve Buggy hariç bütün Şicilere tek atar. Bak ciddi tek atar.
Daha bunun Shanks'ı, Kocana'sı, BB'si falanı fistanı, bu insanların amirallerle aşık atabilen 1. adamları var. Gördüğümüz kadarıyla 2 yonko birleşse Marineford'u toprağın altına gömer. Vice admiralleri Kraker, şekerden askerleriyle döver ulan :D Luffy'nin g4'le kırmakta zorlandığı askeri Doberman mı alacak Smoker mı? Maynard mı Onigumo mu? Ağzına vurur 2.sine gerek kalmaz. Vice admiralleri başlıkta adam diye sayanları görüdkçe beni bi' gülme tutuyor.
Dof'u dağlara taşlara uçuran saldırı zırhını kırmakta zorlanıyor bazısının, bazısını kıramıyor bile, Doberman bu askerle karşılaştı mı napacak? Havlamakla kalır işte. Bi' de gelip şu tipleri ciddi karakter diye yazıyorsunuz :D
Gördüğümüz kadarıyla mı? Gördüğümüz tek bir yonko- denizci savaşı mf'de oldu. Mf'de Akainu hariç denizcilerden kendini savaşa veren bile yoktu. Mihawk kılıcını Wb için çıkardığında Dof ciddi ciddi dövüşçen mi la diyordu :) Bu 2 karakter herkes tarafından amiral dengi görülen karakterler. Bütün savaşı idam sehpasında izleyen Garp ve Sengoku da vardı. Sanki denizciler herşeyini ortaya koyup ancak öyle Wb ve tayfasını indirebilmişler gibi yazmışsın. Koramiraller tamam güçlü değiller ama Yonko tayfalarında ki sağ kollar hariç karakterler çok mu güçlü ? Akainu Marco+ bütün Wb tayfasını karşısına almıştı ve adama hiçbirşey de olmadı.

Daha işin wg kısmı da var ki tam muamma. Ama 170 ülkeden 2 yonkonun sağ kollarını harcayacak adam çıkar illa ki. Nasıl ki zaman atlaması sırasında iki tane güçlü amiral çıkarabildiyseler onu da çıkarırlar. Belki çoktan çıkmıştır bile karşımıza (cp0)

4 yonko Wg'ye denk olabilir görüşünü anlarım da 2 yonko >Wg aklım hafsalam almıyor hocam :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık