Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 947 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi hakiyi Wb'nin eliyle deprem oluşturduğu zaman vurmamış haline benziyor. Muhtemelen aynı hasarı veriyor diye düşünüyorum.

Şurda vuruş alanı var. Wb ona değdiriyor ve deprem veya şok etkisi yaratıyor.
Örnek resim olarak attım. Birebir aynı degil.
Söyle bir durumda var ama. Wb'nin her önüne gelen rakibine depremle vurmayacagıni dusunursek belki Wb bunu yapan ilk kisi olabilir. Soyle bir seyi kesin olarak soylersem Gura gura yan sanayisi bu haki.

Şöyle bir yorumda gelebilir: "Henuz Oda hakiyi belirlememişti ki bu hakiyi onceden arc'a yansıtsın" diye belki ilk önce hakiyi görünmez olarak lanse edip sonra gorunur olarak ilk seviye amacli siyah bir haki olarak degistirmis olabilir.
 
Son düzenleme:
Her ne kadar paslansam da elimden geldiğince açılan ortalara vurmaya çalışıyorum işte kendimce. :fool:

@Millennium Wizard
Hmm belki de bilinmeyen bir teknik diyorsun yani öyle mi? Bu açıdan düşünmemiştim. Olabilir.

@Miyata Ichirou
İleri derecede gözlem bence de daha iyi bir özellik. Ona şüphe yok. Yalnız arada fark var. İleri derecede gözlem dediğimiz şey; bilinen k.hakinin ileri seviyeye taşınmasıdır. Potansiyeli olan yapar bunu. Bu patlayan haki ise farklı bir teknik esasında. Yani ortalama bir karakter bile bunun üzerine çalışırsa yapabilir her türlü. O yüzden bunu geçelim. :D @Millennium Wizard mantıklı olabilecek bir şeyi söyledi. Belki de çok az insan tarafından bilinen bir haki tekniğidir bu.
Amiraller,Ray gibi adamlar biliyor ama bu tekniği.Mihawk'ta kılıcında çizik bile olmamalı diyor+Ryuma'nın kara kılıç olayı var.Bence ileri düzey silahlanma ikiye ayrılıyor.1-Şu an Luffy'nin öğrenmeye çalıştığı görünmez haki duvarı.
2- Ryuma,Mihawk'daki silah kılıç olayı.
 
@Miyata Ichirou
Mihawk'ın söylediği şey tamamen koka ile alakalı yalnız. Silaha ne kadar sert koka yüklersen o kadar çizik alma ihtimali azalır diyor.
Ben onunda ileri düzey silahlanma olduğunu düşünüyorum.Mihawk'ta bu görünmez haki belki olmayabilir ama oldukça üst düzey kokaya sahip olabilir gibi yani.Ryuma olayında bahsedilen renkli kılıcı tamamen siyah yapma işte.
 
Ben onunda ileri düzey silahlanma olduğunu düşünüyorum.Mihawk'ta bu görünmez haki belki olmayabilir ama oldukça üst düzey kokaya sahip olabilir gibi yani.Ryuma olayında bahsedilen renkli kılıcı tamamen siyah yapma işte.
Koka demek düşük haki demek değil ki zaten. Sadece haki kullanımının farklı bir versiyonu. Atıyorum elmas sertliğinde koka yapabilen birisinin olduğunu düşünsene. Korkunç bir canavar olurdu. :/
 
Hakideki bu aura bir Reyleigh ve Bigmom da gördük benim bildiğim.

Seriyi takip eden milyonlar var illa birileri birşeylerden rahatsız olacak ama benimde aklıma bu yolla güçlenmekten başka yol gelmiyor. :good:
Mesele yol değil, oldu bittiye gelmesi.
Daha önce varlığından bile haberi olmadığı tekniği yarım günde öğrenmesi mesele.
Ya da Rayleigh'in açıklamaya tenezzül etmediği tekniği 1 günden az zamanda öğrenmesi.
Amirallerin bile 10 gün savaştığı bir seri izliyoruz. Neden? Çünkü bazı şeyler zaman alıyor. Bazısı günlerce, bazısı aylarca, bazısı yıllarca sürüyor.
Ama çok üst düzey bir tekniğin sadece saatler içinde öğrenilmesi okucuyla alay etmek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık