Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Anime Konusu

Saçma saçma flashback koymak yerine ekstra sahne koymuşlar en azından. Çok kötü gözükmüyor. Böylesi daha iyi cidden. Biraz ara verip, devam edecekleri yok çünkü. Perdeler bittikten sonra bari 1-2 hafta ara versinler de az çok sayı biriksin. :/
Çizimler hoştu da şimdi aksiyon anında da görünce bir garip geldi. Kötü değil ama farklı, insanların alışması gerekecek bir süre.
 
Dün wano öncesi son bölümü izledim ve çok güzel bir giriş yapışmış gibi duruyor. Özellikle japon kültürünü yansıtması açısından birçok animeden daha iyi gibi gözüküyor.
Japonya'da uzun süre yaşayan ve birçok tiyatro ve japonyayla alakalı herşeyi öğrenmeye çalışan birisiyim ve bazı detaylar çok güzel yansıtılmış. Özellikle ahtapot çok iyi olmuş. Bir çok kişi ne alaka bu ahtapot demişlerdir ama yohoo diyip kafasına vurması ve müzikler japon noh tiyatrosunu çok güzel yansıtıyor. bu arada o ahtapot yaşadığım şehrin sembolü.
Sadece haftaya ki bölümle ilgili çizimler çok güzel gözükmedi gözüme. Normal One piece çizimlerinden farklı gibi gözüktü
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık