Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marco daha ne yapacak amirale ? Kizaru'nun saldırılarını gülerek durduyor adam zaten.Gerçi sen 2 sağ kol amiral alamaz diyordun.Düşüncelerimiz çok farklı bu konuda.Dİğer sağ kollar da aşağı yukarı Marco civarında zaten.Sadece Marco'ya has değil yani.
Nasıl yani gülerek karşılıyordu?
Maalesef Amiral<=Yonkou dediğim icin alamiyor benim hesabimda :(
 
Ona da kimse kalkıp Luffy Kaido aldı demez sanırım.
:)
N*ruto hakkında konuştukça canım sıkılıyor. Oda o kadar kötülük yapmaz serisine.
O yolu yapacaktır Oda muhtemelen. Bir şekilde baya baya zayıflamış Kaido ile dövüşürse minik bir ihtimal var. Ona da kimse kalkıp Luffy Kaido aldı demez sanırım. King olayı Kata gibi olmaz ama. King veya Canavar Korsanları baya katil ruhlu canlılar.
Kaldı ki o zayıf düşme şeysini de MF'de gördük. Yaşlılık problemi olan, göğsünden 5 metre kılıç yemiş ve Saka gibi bir yaratıkla dövüşüp böğründe kocaman bir delik, kafasının yarısı kaybetmiş, bilmem kaç tane bomba kaç tane kılıç yarası almış adam gidip BB gibi en az sağ kol gücünde bir adamı altına alabiliyor. Zor yani Oda'nın işi de zor.
BM ile vs atar, Teach gelir 2 yonkoyu da öldürür falan o senaryoyu kabul ederdim ben şahsen. Ama dediğin gibi %1 canlı WB, Teach gibi adama teke götürüyor neredeyse. Luffy'nin Kaidoyu alamaması lazım. Hani tüm novalar + tayfalari vs Kaido bile Kaido gömüp geçmesi lazım.


N*rutoyu aratır ben sana diyeyim olursa bazı denilenler :). Hele yeni hakisi ile BM'yi indirir Luffy falan görünce onlar olsa. :(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık