Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 945: O-Lin

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 164 84.1%
  • Orta

    Kullanılan: 26 13.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 5 2.6%

  • Kullanılan toplam oy
    195
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harbi arada eski Korsanlar Kralının tayfasından yeni karakterler görsek fena olmazdı. Onlar bizim tayfayı eğitseydi felan. REYLİ başka doktor ve bir kaç kişi gösterdiler. Ama hep düşük potansiyeli kişilerdi bunlar
 
Hikayede çok eksik var şuan. Her şey karışık durumda. Wano'da ciddi bir dövüş olmayacak gibi gözüküyor Shogun da çöp çıktığı için.

Kaido'nun adasına kadar biraz konuşma ve toplanma odaklı geçecek gibi gözüküyor bölümler.

Tayfa hem BM ile hem de Kaido ile kapışamaz. Biraz dövüş tahminleri için hikayeyi beklemek gerekiyor.
Hem çok eksik hemde zaman kavramı bir tuhaflaştı. Şimdilik Law vs Hawkins odaklanabilir. Onların kaçarı yokta ... Hapishanede ne olur acaba ?? :bilmem:
 
One Piece için yaşım geçti herhal eskisi gibi zevk vermiyiiir. :(
Şu kadar aksiyonun boşa falan olmasıda ilginç. Ne bir karakter ölcek ne bişey olcak. Luffynin yakalanma olayından ciğerim soldu artık. Bir arcta hapis düşmesin şu adam. Hadi hepsini geçtim BMyi evcil hayvana çevirmek nedir. Muhtemelen sorun karakterleri bize uzun vadede ucundan ucundan beklentiyi artıra artıra göstermesinden kaynaklı e sonra da böyle düşürünce biz alışamıyoruz herhalde.
Onigashima öncesi son aksiyon ve tarafları eşitlemek için Kaido tarafından bir kaç kişi iner herhalde artık. Bege bir ihaneti gibi ihanetlerde olur. E Kiddleride Luffy kurtarır. Zaten tayfasının hali duman yürürler hep beraber Kaidoya Momda dalar sonra Kidd ve bizim oğlanda birlikte indirirler. Sonra Mom kendine gelir bizim oğlana saldırır bir şekilde kaçarlar falan filan. :(
Kaç yaşındasın
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık