Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Starrk vs Ulquiorra

Kim alır ?


  • Kullanılan toplam oy
    87
Stark



1.no'lu espadadır.

Cero : Cero'nun rengi mavidir. Arrancar için standart bir yetenek olsa da, Starrk'in onunla olan yetenekleri çok benzersiz. Shunsui'nin belirttiği gibi, diğer Arrancar'ın aksine, görünüşe göre "savaş pozu" olmadan Cero'yu ateşleyebilir, bu da vücut hareketlerinden herhangi bir uyarı almadan ateş edebildiği anlamına gelir. Starrk oldukça hızlı bir şekilde şarj edebilir ve ateşleyebilir, hedefinin tepki vermesi için daha az zaman harcar. Cero'yu her iki el, çenesi ve göğsü gibi vücudundaki çeşitli noktalardan kovabilir.

  • Resurrección : serbest bırakılması komutu Los Lobos ,bileklerinde biten dirsek uzunlukta kürkler. Üst sırtından çıkan ve üst kollarına kaybolan şerit kaplı bandolderler var. Kürk kaplı kılıflarla, Starrk'in serbest bırakılmış formu Vahşi Batı silahşörlüğüne benziyor.

Resurrección Özel Yetenek : Starrk'in serbest bıraktığı form, ona yeni yetenekler kazandırır ve mevcut yeteneklerini geliştirir.
  • Gelişmiş Güç : Serbest bırakıldığı halde, Starrk Shunsui'den güçlü bir teknik alabileceği noktaya kadar fiziksel olarak geliştirildi.
  • Gelişmiş Cero Firing : Starrk, Cero'u silahlarından ateşleyebilir. Shunsui'ye göre, sağ silahı çok daha güçlü bir Cero ateşlerken, sol silah Ceroslar zayıf, ancak çok daha hızlı bir hızda tekrar tekrar ateşlenebilir. Bu Ceros'un 1000'ini aynı anda ateşleyebileceğini iddia ediyor.
Cero Metralleta (無限装弾虚閃(セロ·メトラジェッタ), sero metorajetta ; İspanyolca " Alt Makinalı Tüfek Zero " için, "JaponSonsuz Cephane Hollow Flaş " '): Starrk eşzamanlı CEROS güçlü bir baraj açığa çıkarmak için yaptığı tabancalar kullanır yoğunlukları ve gruplamaları nedeniyle birlikte büyük bir Cero patlamasıyla kaynaşmış gibi görünüyorlar. Ateş ederken bu saldırının yönünü değiştirebilir, bu da kaçınmayı çok zorlaştırır.

Colmillo ( Fang forミ ー ョ, Korumījo ; " Fang "için İspanyolca): Starrk, mühürlü formunda koruduğu sıradan katanaya benzeyen, ancak dört kavisli çividen siperden sarkan sıradan katanaya benzeyen, bandoleerlerinden ruhani enerji kılıçları toplayabilir. Shunsui'nin çift bıçaklı Shikai ile savaşmak için bir, sonra iki kılıç kullanıyor.

Kurtlar: Starrk, görünüşte yüzlerce numaradan oluşan bir sürü gri kurt toplayabilir. Kurtlar sözlü olarak Starrk tarafından kontrol edilir ve bir ısırık ile tutunma niyetiyle düşmanı kovalar. Düşmanı ısırması veya yeterince yaklaşması üzerine kurtlar, farklı büyüklük ve güçteki patlamalarda patlarlar. Çok yıkıcı olabilirler; biri patladığında, çevresindeki binaları cüce eden devasa bir patlamada Sahte Karakura Kasabası'nın geniş bir alanını tahrip etti. Starrk onları sınırsız olarak çağırabilir, böylece düşmanı saf sayılarıyla boğar. Bu kurtlar hem ayrılabilir hem de savaşta kontrol edebilecekleri hem Starrk hem de Lilynette'in ruhunun parçaları.





Ulquiorra




4.no'lu espadadır.

Cero : Ulquiorra, Cero'yu aşırı derecede yıkıcı bir güçle parmaklarından ateşleyebilir. Onun Cero'su nispeten hızlı bir şekilde şarj edilebilir ve ateşlenebilir ve bir Cero'nun en yaygın rengi olan kırmızı yerine yeşil renktedir.

Gelişmiş Hierro : Sıkıştırılmış ruhsal güçlerinin bir sonucu olan Arrancar'ın sertleştirilmiş cildi. Ulquiorra'nın cildi Arrancar standartlarına göre bile oldukça dayanıklıdır.

Gelişmiş Pesquisa : Arrancar'ın ruhsal enerjiyi algılama yeteneği. Herhangi bir Arrancar öğrenebilirken, Ulquiorra da onunla etkileyici bir beceriye sahip. Rakibine tek bakışta, Ulquiorra hemen rakibinin ne kadar güçlü olduğunu belirleyebilir. Kişinin enerjisinin akışını ve konsantrasyonunu anlayabilir, anında Ichigo'nun enerjisinin iç İçi Boşluğu nedeniyle dalgalandığını fark eder.

Yüksek Hızlı Rejenerasyon : Yüksek hıza, dayanıklılığa ve saldırı gücüne rağmen, Ulquiorra'nın en büyük gücü rejeneratif gücünde yatmaktadır. Bu güç,Solita Vista yeteneğini kullandıktan sonra gözünü yeniden canlandırmasına izin veriyor. Ichigo'nun yeni Hollow formuna karşı yaptığı savaşta, parçalandıktan sonra bile kolunu yenileyebiliyor. Ulquiorra, Arrancar'ın daha fazla güç karşılığında vazgeçtiği en büyük gücü olduğunu söylüyor.

Resurrección : Its bırakma komutu "içine alın" (鎖せ, tozase ; yani "hapsetmek "). [107] Murciélago Ulquiorra'nın etrafına yeşil yağmur gibi düşen siyah ve yeşil bir ruhsal enerji patlaması ortaya çıkarır. Serbest bırakıldığı halde, Ulquiorra görünüşte yarasa gibi olur. Bu biçimdeyken, sırtında büyük, siyah yarasa kanatları oluşurken, saçları uzar ve daha hızlı büyür ve İçi Boş maskesinin kalıntıları başının ortasına, iki büyük boynuzu öne doğru yanlara doğru uzanır.


Resurrección Özel Yetenek : Bu formda daha fazla fiziksel yetenek kazanıyor. Ulquiorra, Resurrección: Segunda Etapa adlı serbest bırakılan ikinci bir forma girme özelliğine sahiptir.
Gelişmiş Hız : Hızı büyük ölçüde artar, sanki kendisini yerinden çıkarmış gibi büyük mesafeler taşır ve Ichigo'yu içi boş maske ile güçlendirilmiş Bankai'nin yetişmekte zorlandığı noktaya iter.
Gelişmiş Hierro : Onun Hierro'su , Ichigo'nun maskesini etkinleştiren bir Getsuga Tensh effect'nin hiçbir etkisinin olmadığı noktaya kadar kuvvetli bir şekilde arttı.

Cero Oscuras
(黒虚閃(セロ·オスキュラス), sero osukyurasu ; İspanyolca "için Karanlık Zero ", "Japon Siyah Hollow Flaş "): bir siyahCero yeşil bir hatla, Ulquiorra devletleri benzer şekilde Içhigo siyah Getsuga Tenshō . Ulquiorra'dan Cero Oscuras , Ichigo'nun maskesini patlatıp şehirdeki Las Noches'ın kubbesinin büyük bir bölümünü yok etmeye yetecek kadar güçlü. Ulquiorra " Cero " olarak adlandırıyor. Bu onun kullanılabilecek Segunda Etapa formu.
Resurrección: Segunda Etapa (刀剣解放第二階層(レスレクシオン·セグンダ·エターパ), resurekushion segunda etapa ; İspanyolca "için Diriliş: İkinci Aşama " "için, Japonca Sword adlı Release: İkinci Seviye "; Viz "İkinci Aşama Diriliş" ) üzerine Ulquiorra, dönüşümünü Espada arasında ikinci bir Resurrección forma ulaşabilecek tek Arrancar olduğunu ve Aizen'in bile bu formda görmediğini belirtti. Ulquiorra ikinci durumuna " Gerçek Umutsuzluk " diyor.", serbest bırakılmasından önce ve sonra, serbest bıraktığı son derece yoğun ruhsal baskı nedeniyle etrafındakiler üzerinde umutsuzluk uyandırıyor.




Dövüş yeri Karakura şehri.
 
Ulqiorra eşsiz bir espadaydı. Diğerleri bir kez salınım yaparken adamın Aizen'den sakladığı ikinci bir salınımı vardı.
Denk rakip bile değiller. Biri Stark'a 'Allah belanı versin' diye beddua etse o 'bela' Ulqiorra olur.
Ulqiorra ikinci formunda ezer. Yener değil, ezer.
 
Novelde verilen bilgiye göre Grimmjow yiyerek güçlenmesine rağmen ancak 1 numara ileriye atlayabilmiş.Yani daha güçlü bir salınım yaptın diye 3 numara birden atlayabilmen imkansıza yakın.Özel bir bilgi gelmediği sürece Ulquiorra’nın şansının yok denecek kadar az olduğunu düşünüyorum.Starrk çok güçlü bir savaşçıydı her açıdan yetenekliydi.Baş kaptan Shunsui’ye bankai açtıracağını ve Shunsui-Ukitake ile aynı anda dövüştüğünü unutmayın.
 
Novelde verilen bilgiye göre Grimmjow yiyerek güçlenmesine rağmen ancak 1 numara ileriye atlayabilmiş.Yani daha güçlü bir salınım yaptın diye 3 numara birden atlayabilmen imkansıza yakın.Özel bir bilgi gelmediği sürece Ulquiorra’nın şansının yok denecek kadar az olduğunu düşünüyorum.Starrk çok güçlü bir savaşçıydı her açıdan yetenekliydi.Baş kaptan Shunsui’ye bankai açtıracağını ve Shunsui-Ukitake ile aynı anda dövüştüğünü unutmayın.
Yammy 10 du 0 oldu birden o nasıl oldu
 
Yammy 10 du 0 oldu birden o nasıl oldu
Yammy olayı tamamen yoruma açık en güçlü olduğu söylenebilir de söylenmeyebilir de.Bana göre en güçlü değil.Aizen savaşa getirmiyor mekanı Ulqiye emanet ediyor.Ya savaşa götürürsün yada en güçlüye emanet edersin o açıdan mantıklı değil.Bu numaraların olayı aslında reiatsuyla alakalı reiatsuya göre sıralama büyük oranda.Yammy’nin özel yeteneği vardı dünyada insanların ruhlarını yutabiliyordu.Çok reiatsu depolamasından dolayı salınınca numarası 0 oldu.Ancak salınımlar olmadan 10 numaraydı 10 numaralık adamdı da zaten dövüşmek konusunda.Aizen’in salınmamış formlarında güce göre sıraladığını salınmış halde de reiatsuya göre sıraladığını düşünüyorum.O yüzden de 0 numara oldu.Yine canavar gibi güçlü o formda yammy ama Barragan aşağısında zorlu bir rakip olduğunu düşünüyorum daha fazlası değil sınırı Barragan.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık