Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Sanjuan Wolf

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 50 52.1%
  • Sevmem

    Kullanılan: 46 47.9%

  • Kullanılan toplam oy
    96

Sanjuan Wolf (Sanfan Urufu) inanılmaz bir büyüklüğe sahip bir devdir. Impel Down'ın 6. Katı'nda ömür boyu hapis cezasına çarptırılmış efsanevi suçlulardan biriydi. O kadar adi suçlar işlemişti ki, tarihten silinmesi gerektiğine karar verilmiştir. Kendisinden ilk kez Emporio Ivankov bahsetmiştir.

Marshall D. Teach tarafından Impel Down'dan salınmış ve Karasakal Korsanları'nın bir üyesi olmuştur. Şu anda On Titan Kaptan'dan biridir ve Yedinci Gemi'nin kaptanlığını yapmaktadır.

Görünümü

Wolf, kısmen Şeytan Meyvesi'nin de yardımı ile olağanüstü büyüklükte bir devdir. Oars veya Little Oars Jr. gibi şimdiye kadar seride gösterilmiş en büyük devlerden bile daha büyüktür, hatta kabaca Marineford'daki Denizci Karargahı ile aynı büyüklükte olduğu söylenebilir. Kafasının şekli ve kahverengi sakalının yapısı bir kestaneyi, dikenli, yuvarlak ve bej saçları da kestane kabuğunu andırır. Çevresinde koyu çizgiler olan yuvarlak gözleri ve Franky'ninki gibi aşağı doğru uzanan kirpikleri vardır. Standart mahkum üniforması giyer ve yalınayak dolaşır

Kişiliği

Wolf, yaptığı kötülükler yüzünden tarihten silinmesi istenen bir suçlu olmasına rağmen, Denizci Karargahı'nın arkasında saklanmaya çalışırken yaptığı yorumla şakacı bir tavrı olduğunu göstermiştir. Utangaç bir yapısı olduğu söylenebilir, çünkü savaştakiler onun kim olduğunu anladığında korkmuş gibi davranmış ve tayfası Beyazbıyık ile savaşırken saklanmaya devam etmiştir. Zirve Savaşı'na katılanlar arasında herhangi bir çarpışmaya girmeyen tek kişidir. Karasakal Korsanları ile birlikte Yeni Dünya'ya giderken epey şikayet ettiği görülmüştür. Şikayetçi olmasına ve tayfasının yanında savaşlara pek katılmamasına rağmen Karasakal'a çok sadıktır.

Yetenek ve Güçleri

Wolf'un yetenekleri henüz tam olarak gösterilmemiştir, ancak Dünya Hükümeti tarafından yakalandığında Impel Down'ın 6. Katı'na kapatılacak kadar güçlüydü. Bir dev olduğu için, her ne kadar derecesi bilinmiyor olsa da, muazzam bir fiziksel güce sahiptir. Gücünün bir başka kanıtı da, Karasakal'ın tayfasına alacağı kişiler için 6. Kat mahkumları arasında çıkardığı ölüm kalım savaşından sağ çıkmasıdır. Bu durum Wolf'un en güçlü 6. Kat mahkumlarından biri olduğunu göstermektedir. Karasakal Korsanlarının On Titan Kaptanı'ndan biri olan Wolf, Yedinci Gemi'nin kaptanlığını yapmaktadır ve bu gemideki herkes üzerinde yetki sahibidir.

İnanılmaz bir boyuta sahip olmasına rağmen bir şekilde Denizci Karargahı'nın arkasına gelene kadar kimse tarafından fark edilmemiştir.

Şeytan Meyvesi
Wolf, adı henüz açıklanmamış Paramecia türü bir Şeytan Meyvesi yemiştir. Meyvesi sayesinde kendisini normal devlerden çok daha büyük hale getirebilir. Şeytan Meyvesi kullanıcıları suya karşı zayıf olmasına rağmen, Wolf okyanusun içinde yürüyebilecek kadar uzundur. Yine de bunu yapmak onu çok yorar.

Ek Bilgiler

- Wolf ana seride Şeytan Meyvesi kullanıcısı olduğu bilinen ilk devdir.
- Wolf'un adı açıklanmamış Şeytan Meyvesi ile seri dışı iki Şeytan Meyvesi ve arasında bağlantı vardır;
  • Bylue ve Lily Enstomach tarafından kullanılan Minyatür Meyvesi (Mini Mini no Mi) kullanıcısını küçültürken, Wolf'un Şeytan Meyvesi kullanıcısını büyütür.
  • Byrnndi World tarafından kullanılan Daha Meyvesi (Moa Moa no Mi) kullanıcısına dokunduğu nesneleri büyütme gücü verirken, Wolf'un Şeytan Meyvesi kullanıcısını büyütür.
- Wolf'un adı açıklanmamış Şeytan Meyvesi ve Urouge'un adı açıklanmamış Şeytan Meyvesi arasında da bir bağlantı vardır. Urouge'un Şeytan Meyvesi kullanıcısının aldığı fiziksel hasara göre kullanıcısını büyütür.
- Wolf'un en sevdiği yiyecek tuzda pişirilmiş Deniz Kralı'dır.
- Wolf'un soyadının ve lakabının, bir İspanyol Savaş Gemisi olan San Juan Nepomuceno'dan gelme ihtimali vardır.

Künye

Adı: Sanjuan Wolf
Okunuşu: Sanfan Urufu
İngilizce Adı: San Juan Wolf
İlk Göründüğü Bölüm: Manga 575, Anime 484
Bağlantıları: Karasakal Korsanları, Impel Down (eski)
Unvanları: Korsan, On Titan Kaptan'dan biri, Yedinci Gemi Kaptanı, Büyük Hapishane Mahkumu (eski)
Lakabı: Devasa Savaş Gemisi (Jap. Kyodai Senkan, İng. Colossal Battleship)
İngilizce Lakabı (Viz, FUNimation): Büyük Savaş Gemisi (Great Battleship)
Durumu: Canlı
Yaşı: 99
Doğum Günü: 2 Mart
Boyu: 180 m (maksimum)
Kan Grubu: S
Ödülü: Bilinmiyor

Şeytan Meyvesi
Adı:
Bilinmiyor
Anlamı: Bilinmiyor
Türü: Paramecia

Hak Sahibi

Kaynak: http://onepiece.wikia.com/wiki/Sanjuan_Wolf
Çeviren: Smoker
Yayınlayan: korsanfan.com
 
Son düzenleme:
Sağol Smoker.. Kolay düşecek biri değil.. Az öncede söyledim tahminin zayıf bir noktasına yönelcekler ..
 
eline saglık smoker....;) bence iş impeldowna sıgmasında....oraya nasıl sıgdırdılar bunu ögrendigimizde yenecek birileride cıkar elbet olmadı toptan girerler;)
 
biz buna imkansız diyoruz ama belkide SJW katlanıyordur :D yada havasını almışlardır !
Buarada bu adamı kim yakalamış acaba :D

20 30 tane Dev Marine belki...
Dev ordusu de tam olsun :D olaya bak marinede okdar dev varsa savaşda nerdeydiler :D
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
bence bu adam dev değil şeytan meyvesinin gücüdür bu kadar büyük bir dev görmedik daha önce bakalım ilerleyen bölümlerde anlarız
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık