Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Akatsuki Takımı vs Hokage Takımı

Hangi takım alır ?


  • Kullanılan toplam oy
    34
Akatsuki

Madara


Madara Uchiha ( ch ち は マ iha ラ the , Uchiha Madara ) Uchiha klanının efsanevi lideriydi . Barış dönemine başlamak amacıyla rakibi Hashirama Senju ile birlikte Konohagakure'yi kurdu.
yetenekler:perfect susanoo, mangekio sharingan,izanagi,izanami,limbo.


İtachi



Itachi Uchiha(うちはイタチ, Uchiha Itachi), Konohagakure'nin Uchiha klanının dahi bir üyesi idi. Bütün klanını öldürdükten sonra küçük kardeşi Sasuke'yi koruyarak uluslararası bir suçlu oldu.

Mangekyō Sharingan

Itachi'nin Mangekyō Sharingan'ı.

Itachi, Shisui'nin intiharına tanık olduktan sonra Mangeky Sharingan'ı uyandırdı . Tasarımı, öğrencinin etrafındaki üç spiral eğriydi. Sol gözüyle, aldatıcı bir dünyada rakiplerinin aklını hapseden bir genjutsu olan Tsukuyomi'yi kullanabilir , saniyeler gibi görünmelerini sağlamak için zaman algılarını değiştirirdi. Sağ gözüyle Amaterasu'yu kullanabilir
İtachi Susanoo, tüm Susanoo’larda ortak olan çakra kılıçlarına ve Yasaka Magatama’ya ek olarak, Itachi’nin Susanoo’su Totsuka Kılıcını kullandı.Ayrıca İzanami kullanabilir.

Kakuzu



Akatsuki'nin neredeyse en yaşlı elemanı olarak bilinir. Ayrıca ekibin finansal işlerinden sorumlu kişisidir. Akatsuki’deki ortağı Hidan’dır. Bunun özellikler bir sebebi vardır. Bu sebep Kakuzu’nun çok sinirli bir olmasından dolayı ekip arkadaşlarını bir anlık siniler öldürmesidir. Hidan ölümsüz olduğu için onu öldüremiyor yani Kakuzu dövüştüğü kişilerin kalplerini alarak uzun süre yaşamanın sırrını bulmuştur.Ayrıca Hashiramayla dövüşmüştür.
Kakuzu'nun dövüş stili ve eşsiz yetenekleri , bedeninin bir bez bebek dikişi gibi vücudunu bir arada tutan Toprak Grudge Fear adlı teninin üzerinde dokunmuş yüzlerce kalın gri kıvrımlardan oluşan vücut yapısının özel doğası etrafında dönüyordu . Bu onun vücut kısımlarını istediği şekilde ayırmasına, orta-uzun mesafeli fiziksel atakları gerçekleştirmesine ve maruz kaldığı hemen hemen tüm yaralanmaları dikmesine izin verir.

  • Yangın maskesi: Bu maske durdurulamayan bir ateş-rüzgar ikili darbesini başlatmak için Rüzgar maskesi ile birleşebilir.
  • Su maskesi:Kakuzu su tekniklerini kullabilir.
  • Yıldırım maskesi: Kakuzu bu maske sayesinde yıldırm gücünden faydalanabilir.
  • Rüzgar maskesi: Kakuzu rüzgar gücünden faydalınır.Yine durdurulamaz bir seviyeye yaklaşan bir ateş-rüzgar ikili saldırısını başlatmak için Yangın maskesi ile birleşebilir.
Kisame





Hokageler

Hashirama



Hashirama Senju ( Sen 柱 間 , Senju Hashirama ) ünlü Senju klanının bir üyesiydi . Kendisi, eşsiz ninja kahramanlığı için "Şinobi Tanrısı" olarak selamlandı. Hashirama, shinobi dünyası için barış aradı ve bu amaçla klanı, çocukluk arkadaşı ve rakibi Konohagakure'yi kurdu.



Tobirama



İkinci Hokage ( 二代 目 火影 , Nidaime Hokage , Kelimenin tam anlamıyla anlamı:Second Fire Shadow) unvanını kazandı .

Tobirama, beş temel doğa dönüşümünü Yin ve Yang Release ile birlikte kullanabildi . [4] Su Tahliyesi konusundaki ustalığı , herhangi bir zamanda yüksek seviye Su Tahliye tekniklerini kullanmasını sağlayarak, mevcut su kaynağı olmadan çok miktarda maddeyi yaratmasına izin verdi.Tobirama orijinal tekniğini, Flying Thunder God Technique'ni kullanarak , kendisini ve diğer hedeflerini mühürü ile işaretlenmiş herhangi bir yere anında ışınlayabiliyordu. Çakralarını kendilerine bağlayarak ya kendini ya da başkalarını işaretli yerlere ışınlamak için başka bir Flying Thunder God kullanıcısının mührünü kullanma kabiliyetini gösterdi.İşaretli bir alan kullanarak veya işaretli bir kunai fırlatarak, hassas zamanlama ile, bir alanın etrafında hızlı bir şekilde hareket edebilir ve rakibi tepki vermeden önce en elverişli anda saldırabilir .

Tsunade



Beşinci Hokage ( 五代 目 Go , Godaime Hokage , Kelimenin tam anlamıyla: Beşinci Ateş Gölge) mantosunu almaya ikna edildi .
Tsunade , Shikkotsu Ormanı'ndan bir sümüklü böcek olan Katsuyu'nun kesimlerini toplayabilir . Tsunade ile kavga etmenin yanı sıra Katsuyu, bölümlerini uzun mesafeli bir iletişim şekli olarak kullanabilir veya Tsunade'nin yaralı müttefiklerini hareket ettirip koruyabilir.Elli yaşlarında olmasına rağmen, Tsunade'nin Dönüşüm Tekniği hala yirmili yaşlarındaymış gibi görünmesini sağlıyor.Tsunade, bir bakışta hastalıkları tanımlayabilen ve diğer tıbbi-ninlerin tedavi etmenin imkansız olduğunu düşündüğü koşulları tedavi edebilen, dünyanın en büyük tıbbi-nin'i olarak selamlanıyor.İkinci Şinobi Dünya Savaşı'ndan sonra, kademeli olarak çakrasını alnındaki Yüz Mühür Gücüne depolamaya başladı . Mühür serbest bırakıldığında Tsunade, biriken tüm çakralara erişebiliyor, bu da her zamanki çakra seviyelerinin yüz katı.
 
Son düzenleme:
Tsunade büyük bir etken. İyileştirme bakımından. Akatsuki bundan yoksun.

Madarayı ems gibi düşünerek Hashirama Madarayı alır diyorum tersi durumda Madarayı Edo kabul etmemiz gerekir Rinneganlı ise.

Pain büyük sıkıntı lakin Minato Paini alabilir Mühürleme yetenekleri üstün ve Painin hıza karşı yapacağı çok bişe yok. Chibaku tensei yapsa hokage takımı canavar işlemez yani. 1 e 1 de Pain Minato kafa kafaya geçer ama takım savaşı olmasından mütevellit Minato alır.

Obito Rinneganı pek kullanabildiği söylenemez. Yani Bijuuları kontrol etmek dışında 1 rinneganlı hali neredeyse hiç kullanmadı Rinneganı. Bijuuları kontrol etmesinide Hashiramanın hücrelerine borçlu. Ve Minatonun paketlediği Obitoyu Tobirama dağıtır.

Kakuzu kisame İtachi. Bu üçü biraz etkisiz eleman gibi. Kisameyi direk geç zaten Kakuzuyuda. Sarutobi boşta dağıtır ikisinide biraz yardım alarak. İtachinin çakrası az. Hasta olmaması saatlerce Susanoo kullanıp Dilediği kadar Amaterasu kullanabileceği anlamına gelmez sadece fiziken zarar görmez o kadar. Kotoamatsukamiyide hesaba katmıyorum sonuçta başkasının tekniği. Tsukiyomi işlemez genjutsuyu bozabilirler. Ayrıca Sasuke kendi çıkmıştı. Kimse İtachi bilerek bıraktı demesin Sasukenin anası ağladı orada ama çıktı. Dediğim gibi bu üçlüyü kolayca temizlerler hatta sarutobi tek başına kakuzuyuda kisameyide birlikte temizler. Hashirama klonunu yollasa İtachiyide zorlamış olur.

Kısaca Hokage takımı Hashirama ve Tsunadenin medikal desteğiyle biraz zorda olsa kazanır.

Edit : Hashirama'sızda fazla güçsüz olmadı mı sencede ?
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık