Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Film İzleme Kulübü (Kapanmıştır)

Tamam mı, devam mı?


  • Kullanılan toplam oy
    53
Ben o hataya bir kez düştüm, şimdi herkes bu hatanın bedelini çekiyor. Daha çok beklersin :oleyo:
Daha dün rüya gibi bir düğümüz olacak, sana Luffy-Kid-Sanji-Bege-Jinbei kafalarından oluşan beşi bir yerde bile takacağım, sonra da balayına Marineford'a gideceğiz diyordun? Şimdi ne değişti? Erkek milleti değil mi, hepsi aynı. :oleyo2:
 
Bu etiketlemelerin hiç bildirim olarak gelmiyor ya. Kopyala yapıştır yaptığından mı acaba. :( Kim uğraşır zaten bu kadar nicki tek tek yazmaya.
 
Vay be ne ara sıra bana geldi. :(


Kusura bakmayın pek yazmıyorum ama takipçisiyim grubun. Önerilen filmlerin önemli bir kısmını zaten izlemiştim.

Öneri konusunda kararsızım epey. Birkaç film arasında kaldım. Bu yüzden bir değişiklik yapıp Türk sinemasından bir film önereceğim. Ki bana göre yapılmış en iyi Türk filmleri arasındadır. Dönem yapımları konusunda inanılmaz sorunlu olan Türk sinemasının vahası sayılır bu film. Çok ön yargı oluşturmadan önereyim, herkes kendi fikrini söylesin.

Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü? 2006 yapımı. Youtube ve Türk torrent sitelerinde bulunabilir. Bulabilirseniz yüksek kaliteyle izlemenizi öneririm.



Muhtemelen birçoğunuz izlemiştir ancak diğer tüm Türk filmleri gibi tvde falan denk gelip üstünkörü izlemiştir. O yüzden izleyen varsa yine izlesin. :D
Dönem hakkında biraz bilgi sahibiyseniz daha iyi gidecektir.
İzlemiştim ama yemin ederim kaç gündür denk gelmiştim tekrar izlemek istiyordum salıya kadar izlediysem ancak izlerim çunkü 2 3 hafta ortalarda olmam izleyemediysem bunu izlemeden bu 2 3 hafta geçer
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık