Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Geyik] Saçma Spoiler ve Teoriler

Zoro'nun babası Kaido'dur. Luke babasını öldürerek güce denge getirdi Zoro ise Kaido'yu öldürüp Op dünyasındaki dengeyi bozacak.

Ayrıca teorimi destekleyen kanıtlarım var.

1-Oda'nın Star Wars fanı olması
2-Oda Zoro'yu kaplana benzetirken, Kaido ise kaplanın tam tersi olan ejderha olması.
3- Zoro'nun bir ejderha daha kesebileceği bilgisi gelmesi.
 
Sabolar önemli bir istihbarat alırlar.Bu istihbaratı Dragon'a bildirirler fakat kendileri yanlarında Kuma ile birlikte amirallerle yüzleşmektedir.
Monkey D Dragon Wano'yu haritadan silebilecek atom bombası için şoka girmiştir.Ne Yapacağını şaşırır.Robin'i kurtarmak için harekete geçmeye hazırlanır
Luffygiller ve ittifakları-samuraylar Bigmom-Kaido ve tayfalarını ölümcül tehdit beklemektedir ama haberleri yoktur.
 
Uzak bir gelecekte
Teach Im tarafından öldürülürken
Teach Luffy'e D'nin iradesini yaşat diye seslenir.Luffy uzaklardan bu sesi duyar fakat onun haricinde kimse duyamaz.
 
Tayfa üyelerini temsil eden hayvan vardı. Zoro'yu ise temsil eden iki tane hayvan var. Birisi köpek balığı diğeri kaplan. Kaplan'ın doğal düşmanı ejderha diye geçiyor. Kaido ise karada, denizde ve havada en güçlü varlık diye geçti. Zoro, Kaido'yu keserek bu unvanları alacak. (Buraya atalım da çıkarsa çıktık deriz)
 
Weevil bigmomla whitebeardin cocugudur ama öyle böyle bir yasak aşk meyvesi degildir.

Yav bu sacma falan degilmis soyle baktimda bu oglan kesin ikisinin cocugu bakin yazin kenara cikacak bu soylemedi demeyin
 
Son düzenleme:
Kaido Bigmom'la dövüşünden sonra Luffy-Kid önderliğinde hapishaneden herkesin kaçtığını çalışacak insan kalmadığını öğrenir.Queen'in Luffy-Kid tarafından hapishaneye kelepçelendiğini,Queen'in kelepçesinin çıkartılamadığını ama hapishane demirliklerini yerinden söküp kelepçeli halde öylece Hasır şapkayı aradığını öğrenir.Luffy-Kid'in ise kendisini aradığını öğrenir.
Mink liderleri Jack'e hasar verdiğini ancak yenildiklerini sonrasında Jack'in kötü nesilden Law tarafından öldürüldüğünü öğrenir.
X Drake'in ihanet ettiğini şuanda kötü nesilden Law-Zoro ikilisiyle ve önemli samuraylarla birlikte Robin'i tutsak eden Orochi'nin adamlarıyla kapıştıklarını öğreniyor
King Charlotte Smoothie'ye ağır hasar verecek tekniğiyle saldırırken kadın delisi önemli adamlarımızı yenmiş soba satıcısı saldırıyı savuşturuyor.King ve soba mask havada kapışıyorlar.Dövüş çok hızlı ilerlediği için ve soba satıcısı görünmediği için pek bir şey anlaşılmıyormuş.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık