Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 923: İmparator Kaido, Luffy'ye Karşı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    336
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido kanabo adlı sopasını(silahını) haki ile kalamıyor. Doflamingo indiği zaman kendi adamlarından ikisini aynı sopa ile denizin ortasına kadar fırlatmıştı. Sıradan iki adam için haki kullandıysa o ayrı konu. Sopanın yoktan çıkması biraz değişik. Bilekliği ile aynı dikenlere sahip olması nedeniyle acaba bileklikleri sopaya mı dönüşüyor diye düşünmedim değil.

Tama büyük ihtimalle öldü. Umarım ölmemiştir. Hayali karakter bile olsa çocukların ölmesi üzüyor insanı.

Luffy nin her saldırısı Kaido'ya işlemiş, Kaido'ya bu kadar hasar verecek saldırı yapıldığı halde hiçbir şey olmamış gibi ayağa kalkıp tam güç kullanması da enteresan. Sanki adama vurdukça güçleniyor. Ne kadar hasar alırsa, o kadar güçlenmesi de olası. Yada gözlem hakisi o kadar iyi ki, sadece luffy den gelen saldırıların gideceği yerleri Haki ile kaplıyor olup, bu da maksimum dayanıklılık katıyor olabilir.

Son olarak şu da olabilir. Kral hakisi çok fazla yüksek olan karakterler ile çarpışan diğer insanların hakisi çok daha erken bitiyor olabilir. Bayılmıyordur belki ama irade gücünü yavaştan yavaştan zayıflatıyor olabilir. Big mom vs luffy de G4 ile tek yumruk attı sonra G4 bitti. Biraz daha fazla geliştiği için Kaido ya biraz daha vurdu ama yine Kaido üstün olduğundan luffy nin G4 süresi çok kısa oldu da denilebilir.

Kaido eğer kralların hakisine sahip ise (ki olası) element kullanımı olayı filan olabilir. İlahi Yıldırım aslında sopası için değil, naruto dan 3.raikage gibi vücudunu Yıldırım ile kapmasına ve hızını maksimum seviyeye çıkarmasına sebep oluyor olabilir. Benzetmiştim zamanında zaten. Yarasını filan da kendi kendine vermişse filan. :flaugh::flaugh:
 
Abi Tama ölmesin ya ben o çocuğa acıdım. Bir manga bile olsa aç kalmış bir çocuk, bir de garibim mutlu mutlu elma götürüyordu. O kadar kişi ölmedi de şu çocuk ölürse çok fena söveceğim.
 
Aslında Kaido'nun yaptığı normal birşey ama Luffy göklere çıkarıldığı ve güç skalası görüldüğünden daha düşük seviyelerde kaldığı için size garip geldi. İyi oldu ama Luffy ne durumda görmüş oldunuz. Bu zamana kadar lafla yürütüyordu gemisini trene tosladı. Daha doğrusu tren ona tosladı :ehe:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık