Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 913: Tsuru İyiliğin Karşılığını Öder

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    193
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katadan güçlü bir sağ kol varsa oda Shanksın ortağı Ben beckmanndır. Kaidonun elemanları isterse 3 milyar olsun.
 
Luffy'nin emri altında 5600 kişilik bir donanma var. Ek olarak binbir türlü olaya karışmış. Ceddi D. falan. Bunların etkisi yadsınamaz. Yanisi 1.5 milyar ödüllü X bir şahıs daha görsek bu adam Luffy'den çok daha güçlü diyebiliriz.
 
Luffy sağ kolu yenip almadı zaten. Emrinde adam toplaması ve Bm'ye başarıyla saldırabildiği için denizin 5. imparatoru diye haber yapıldı. Ama bu haberi yapan da biliyor ki Bm'ye elini bile süremedi Luffy. Şimdi aynı durumda Kaido'yu ele alalım.Bm'ye elini süremeden gidip Kaido'yu yenecek dersek saçmalamış oluruz bana göre. 1.5milyar ödülün altında Hawkings gibi çakalla çukalla uğraşacak birisi de değil. Rakibi 1 ile 1.75milyar arasında olmalı ki daha önceden kendinden düşük kişiler ile adam akıllı savaştığı bir durum yoktu .Kaido'nun Luffy 'den yüksek ödüllü ve kötü şöhretli en azından bir kişiye sahip olması da çok saçma değil. Örneğin Katakuri Kaido'nun evladı olsaydı aynı güç ile ödülü 1.5 milyarı bulurdu. Yani Katakuriden az daha güçlü bir adamı varsa ki bence vardır. Ödülü 1.25 olacaksa Bm tarafında Kaido yanında 1.75i bulur.
Zaten kimse Luffy direkt Kaido'yu alacak diye söylemiyor, en azından ben görmedim. Daha Kaido'nun yıkımcılarından birisi var, Oda'nın söylediği bu güne kadar tayfanın karşılaşacağı en güçlü adam muhabbeti var. Yani Kaido ile arasında en azından 1 kişi daha var Luffy'nin.

Sadece kötü şöhretle yonko sağ koluna (Kata) 650 milyon beli civarı fark atılabilir mi? Eğer bu kadar fark atacaksa o adam Kata'dan hayli hayli güçlü olması lazım. Yoksa kimseyi ikna edemezsin o kadar farkın sadece kötü şöhret ve insanlara zulümden dolayı olduğuna. Eğer böyle bir durum olursa (Kata'dan belirgin şekilde güçlü birisi) bu sefer de Kaido'nun yonkoluk seviyesi tartışmaya açılır. Çok sıkıntılı bir durum yani. Bizim gördüğümüz yonkolar arasında gözle görülmeyen bir dengenin olduğu. Yani bu adamlar aşağı yukarı benzer güçteler dii mi? Eee Kaido'nun elinde Bm'nin sağ kolundan belirgin olarak daha güçlü elemanı olacak, amma velakin buna rağmen Kaido ile Bm haala aynı düzeydeler olacak. Benim aklıma o zaman iki ihtimal gelir. Ya Bm bireysel olarak çok güçlü ve bu sayede kendi komutanları diğer yonko komutanlarından güçsüz olmasına rağmen haala kendi bölgesine vesaire sahip. Ya da Kaido diğer yonkolardan daha güçsüz ve kendi bölgesini korumasına diğer yonko komutanlarından daha güçlü olan eleman/lar ına borçlu. Ki bu yonkoların kendi bölgeleri için savaş verdikeri de maalum.

Kısacası iki yonko 1. komutanı arasında 650 milyon beli fark koyup bunu da etrafa zarar verdiği için oldu demekle olmaz bu iş. Eğer o kadar fark varsa hem zarar hem de güç vs. olarak bunu hissettirmen lazım. Eğer o gücü vesaireyi gösterirsen de üstteki paragraftaki sıkıntılı durum akıllara gelir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık